Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


De beste User Experience voor nieuw kantoor


Dienstverband Stage / Afstudeeropdracht
Locatie Amsterdam
Opleiding HBO | WO

Onze opdrachtgevers vragen om gebouwen met gegarandeerde prestaties: comfortabel, duurzaam, energiezuinig, betaalbaar. DWA is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op dit gebied. Wij ontwikkelen kennis en tools en passen die in de praktijk toe.

Dit najaar verhuist het DWA-kantoor in Bodegraven naar Gouda. Voor ons nieuwe kantoor in Gouda zijn we op zoek naar mogelijkheden om verschillende systemen aan elkaar te koppelen, om zo de gebruikers een unieke User Experience te geven. Dit gaat over de  reserveringsystemen voor parkeren/ vergaderruimtes tot de klimaatregeling in het gebouw zelf.

De stageopdracht / afstudeeropdracht
Wij bieden jou een opdracht waarin je onderzoekt wat de beste User Experience is voor de werknemers op het nieuwe kantoor in Gouda. Dit vraagt om onderzoek in de markt, op ICT-gebied, maar raakt ook het sociale vlak, het welbevinden van de medewerkers. Jouw frisse blik is welkom!

Graag zien wij antwoord op de vragen:
- Welke trends zien we in de markt voor de gebouwde omgeving als we het hebben over User Experience van kantoren;
- Op welke wijze zijn deze trends te vertalen naar concrete toepassingen?
- In hoeverre worden deze oplossingen omarmt door de medewerkers van DWA

Daarnaast zijn we benieuwd naar jou en jouw verfrissende kijk op dit onderwerp! Kennis van de huidige ontwikkelingen én de mogelijkheden van jouw onderzoeksuitkomsten voor de markt maken jouw afstudeerperiode uitdagend. Niet alles staat al vast. Samen formuleren wij de onderzoeksvraag en zorgen we ervoor dat jij jezelf voldoende ontwikkelt! 

Over jou
Bovenstaand verhaal spreekt jou aan. Je volgt een opleiding HBO Industrieel ontwerp, ICT Informatica of bent in de afrondende fase daarvan. 

Over DWA
Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een afstudeervergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en deskundige collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden!  

Verder kun je afstuderen op één van onze 4 DWA-locaties naar keuze; Amsterdam, Bodegraven, Veenendaal of Rijssen.  

 
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van De beste User Experience voor nieuw kantoor neem je contact op met Dhr. Siem Opschoor (consultant/conceptontwikkelaar) op nummer 06-51202836.