Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


Inventarisatie duurzame energieconcepten & nieuwe ontwikkelingen


Dienstverband Stage / Afstudeeropdracht
Locatie Bodegraven
Opleiding HBO / WO

Onze opdrachtgevers vragen om gebouwen met gegarandeerde prestaties: comfortabel, duurzaam, energiezuinig, betaalbaar. DWA is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op dit gebied. Wij ontwikkelen kennis en tools en passen die in de praktijk toe.

De afstudeeropdracht
Wij bieden jou een opdracht waarin je met ons samen de mogelijkheden onderzoekt rondom 'Inventarisatie van duurzame energieconcepten & nieuwe ontwikkelingen'.
DWA wil graag een deskresearch (literatuurstudie) uitvoeren naar de huidige stand van de wetenschap en wat er speelt in het werkveld. 

Wat houdt de afstudeeropdracht volgens ons in?  
  • Formuleren probleemstelling
  • Deskresearch (breed) naar de huidige stand van de wetenschap en de probleemstelling
  • Nieuwe inzichten formuleren mede op betrouwbaarheid
  • Indien nodig op basis van de nieuwe inzichten het aanpassen van de probleemstelling
  • Verdiepende studie naar feiten met wetenschappelijke achtergrond.
  • Het opstellen van een goede rapportage die gebruikt kan worden als naslagwerk

Zeker niet alles staat al vast! Samen formuleren wij de onderzoeksvraag en zorgen we ervoor dat jij jezelf voldoende ontwikkelt! 

Over jou
Bovenstaand verhaal spreekt jou aan. Je volgt een opleiding (hbo/wo) werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, (duurzame) energietechnologie ed. of bent in de afrondende fase daarvan.

Wij bieden
Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een stagevergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en deskundige collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden!  

Over DWA
DWA is Beste Werkgever 2015-2016, bekroond door Effectory. EN: we zijn weer genomineerd voor Beste Werkgever 2017-2018. Need we say more?!

Heb jij interesse in deze opdracht?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de stageopdracht 'Inventarisatie van duurzame energieconcepten & nieuwe ontwikkelingen?' neem je contact op met  Lambert den Dekker (manager Dream) op 06-51744802 of Martine Boegheim op 088-1635506.
Reageren?
Mail ons je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.