Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


Stage: ervaring opdoen bij de ICT Helpdesk/servicedesk


Dienstverband Stage
Locatie Gouda
Opleiding MBOWil jij weten hoe het is om op een servicedesk ICT te werken bij een commercieel kleinschalig bedrijf, volop gericht op duurzaamheid?

Kom dan stage lopen bij DWA!

Samen met het huidige helpdesk team ben jij de vraagbaak van interne DWA-medewerkers. Je bent communicatief sterk en het enthousiaste aanspreekpunt voor deze collega’s. Je leert snel en gedegen antwoord te geven op de vragen van medewerkers over applicaties, het netwerk en de accounts.

Je geniet van de voldoening wanneer jij iemand (zelfstandig) hebt kunnen helpen. Loop mee in de projecten op onze servicedesk en ervaar hoe afwisselend en uitdagend deze functie kan zijn!

Wat bieden wij jou?

  • Wij maken een topsporter van jou: je leert je focus behouden, presteren onder druk en expert in dit vakgebied worden (Office 365 en Windows 10).
  • We leren jou om als duizendpoot te handelen:  je ondersteunt onze medewerkers, aan de telefoon, per mail én biedt overige werkplekondersteuning
  • Wij maken een innovator/ verbeteraar van jou: samen met jouw collega’s leer je continu bezig te zijn om onze dienstverlening te optimaliseren en de processen zo eenvoudig mogelijk te houden.

Over jou

  • Jij bent aan jouw 2e, 3e of laatste jaar van jouw MBO ICT of informatica bezig en op zoek naar een mooie stageplek.
  • Op ons kantoor in Bodegraven (en vanaf augustus 2019 in Gouda) ben je van harte welkom op de Servicedesk!  
  • Je hebt al enige ervaring met AD, Office 365, Windows 10 en Outlook.
  • Je hebt affiniteit met ICT en service zit in je bloed

Over DWA

Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een vergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en deskundige collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden!  

Jouw stageplek wordt ons mooie duurzame kantoor van DWA in Gouda. 
Reageren?
Mail ons je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over de stage op de Helpdesk ICT neem je contact op met Arnold den Boer (ICT manager) op nummer 06-51202836. 

Website: www.dwa.nl

Go to Top