Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


Afstudeeropdracht: ontwerpen voor een koele stad


Dienstverband Afstudeeropdracht
Locatie Veenendaal
Opleiding HBO | WO
Kom afstuderen bij DWA!

De bouwfysica groep ontwerpt gezonde, duurzame en comfortabele gebouwen en gebieden. Wij combineren harde techniek met gevoel en zorgen ervoor dat een gebouw of gebied op de juiste manier beleefd wordt. Er ligt een mooie opdracht voor je klaar; 'Ontwerpen voor een koele stad'. 

Als jij een ondernemende student bent die houdt van ontwerpen en simuleren, is deze opdracht echt iets voor jou!

Wat bieden wij jou?

In gebouwen komt steeds meer installatietechniek om het binnenklimaat te controleren en te beheersen. Al deze installaties gebruiken energie, kosten geld en vragen onderhoud. Kunnen we ook comfortabele gebouwen zonder (veel) installaties maken met de hulp van passieve technieken?

Met de opdracht 'Ontwerpen voor een koele stad' laten wij jou kennismaken met het afwisselende adviesvak: je onderzoekt de effecten van ontwerpmaatregelen op het tegengaan van hittestress.
We leren jou welke parameters van belang zijn bij het ontwerpen van een comfortabele buitenruimte en hoe dit te simuleren. Ook bieden we jou super begeleiding van een van onze ervaren collega's. Samen met jouw collega’s leer je continu bezig te zijn om comfort in de gebouwde omgeving te optimaliseren. 
Vanzelfsprekend kun je ook zelf met een mooie onderwerp of opdracht komen, eigen initiatief is altijd welkom!

Over jou

Jij bent aan jouw laatste jaar van de opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek bezig en op zoek naar een mooie afstudeeropdracht. Je zoekt per september 2021 een (deels) fysieke stageplek op een mooi duurzaam kantoor.
Je bent ondernemend, houdt van simulaties maken en hebt een hart voor duurzaamheid. 

Op ons kantoor in Gouda, Veenendaal of Rijssen ben je van harte welkom op de afdeling bouwfysica! In deze periode werken we hybride; deels op kantoor en deels thuis. 

Over DWA

Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een vergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en ervaren collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden en misschien wel alvast een baan voor in de toekomst te reserveren!  
Reageren?
Kom koffiedrinken en kennismaken of mail ons direct je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over deze opdracht neem je contact op met Martine Boegheim (recruiter) nummer 06-151 658 98 of Annebeth Muntinga (06-50 06 56 79). 

Website: www.dwa.nl

Go to Top