Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


Afstudeeropdracht: BIM met Bouwfysica


Dienstverband Afstudeeropdracht
Locatie Veenendaal
Opleiding HBO | WO

Onze opdrachtgevers vragen om gebouwen met gegarandeerde prestaties: comfortabel, duurzaam, energiezuinig, betaalbaar. DWA is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op dit gebied. Wij ontwikkelen kennis en tools en passen die in de praktijk toe.

De opdracht (stage of afstudeeropdracht)
Wij bieden jou een opdracht waarin je kennismaakt met- en met ons samen een advies formuleert rondom 'Hoe kunnen we BIM (Building Information Model, waarin alle partijen werken) optimaal toepassen op al onze Bouwfysische vraagstukken?'.

Wat houdt de opdracht in?
Het opstellen van een BIM-protocol voor de architect, waarbij bouwfysische aspecten goed in het BIM-model verwerkt worden. Hierdoor kunnen we bouwfysische gegevens beter uitlezen, verwerken en gebruiken voor berekeningen (en vervolgens weer terugzetten in BIM). 

Heb jij hier zin in en sluit dit aan bij jouw opleidingswensen? 

Zeker niet alles staat al vast! Samen formuleren wij de onderzoeksvraag en zorgen we ervoor dat jij jezelf voldoende ontwikkelt! 

Over jou
Bovenstaand verhaal spreekt jou aan. Je volgt een opleiding (hbo/wo) Bouwkunde of Bouwfysica/ICT of bent in de afrondende fase daarvan.

Wij bieden
Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een stagevergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en deskundige collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden!  We hebben een mooi team wat zich bezighoudt met BIM. Wil jij daarvan leren? 

Heb jij interesse in deze opdracht?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de afstudeeropdracht 'Koppeling BIM met Bouwfysica' neem je contact op met Martine Boegheim op 06-15165898. 
Reageren?
Mail ons je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: www.dwa.nl
Go to Top