Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


MBO-stage: BIM-engineering en energiesimulatie


Dienstverband Stage
Locatie Veenendaal
Opleiding MBO

Ben jij een technisch MBO-er en wil jij weten hoe het echt is om binnen een team te werken bij een commercieel adviesbureau, volop gericht op duurzaamheid? Bij DWA (team Building) hebben we vanaf begin 2021 een mooie stage-/leerwerkplek voor jou gereserveerd! 

Wat doet DWA? 

DWA is een ingenieurs- en adviesbureau dat werkt op het snijvlak van techniek en maatschappij: de warmtetransitie wérkend maken.
Daarvoor moeten een heleboel elementen op de goede plaats vallen: technische oplossingen (BIM- en energiesimulaties), de financiering daarvan, de organisatie en de participatie en draagvlak bij alle betrokkenen. In dat speelveld bewegen wij ons.

Bij het stuk technische oplossingen (BIM- en energiesimulaties) kun jij ons helpen! 

Wat kun jij doen bij DWA?
We zijn op zoek naar aanpakkers, die zich kunnen verplaatsen in onze opdrachtgevers en die kunnen of willen leren rekenen en tekenen aan BIM- en energiesimulaties; oftewel engineeren aan gave projecten. 

Voorbeelden van uiteenlopende stage-onderwerpen:
  • Koppeling verlichtingsberekeningen Dialux en BIM/Revit
  • Meewerken in uitdagende projecten voor engineering E en W in BIM
  • Verzamelen kentallen verbruiken vanuit monitoring en hier goede toegankelijke database voor maken
  • Studie BENG voor utiliteit, scholen, verzorging

Zit hierboven een interessant onderwerp voor jou bij OF wil je meewerken in uitdagende projecten voor engineering E en W in BIM? Dan ben je bij DWA aan het goede adres voor een stage-/leerwerkplek!

Kom bij ons stage lopen en wij bieden jou:
  • de ervaring van het 'werken' bij een commercieel adviesbureau gericht op duurzaamheid; 
  • het opdoen van kennis over diverse technische oplossingen
  • het meewerken aan uitdagende projecten voor engineering E en W in BIM
  • super begeleiding van een van onze ervaren Building-collega's. Samen met jouw collega leer je continu bezig te zijn om het werk en de dienstverlening van Building richting de opdrachtgevers van nog grotere toegevoegde waarde te laten zijn. 

Vanzelfsprekend zijn er allerlei aanpassingen op deze onderwerpen mogelijk, die geheel bij jou zelf en je leerwensen passen. Eigen initiatief is altijd welkom!

Over DWA
Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een vergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en deskundige collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden!  

In verband met de huidige RIVM maatregelen werken al onze collega's zoveel mogelijk thuis. Dit zal ook van jou gevraagd worden. Desondanks zorgen wij er extra voor dat jij je snel thuis gaat voelen en koppelen we jou aan een interne mentor bij DWA, die je wegwijs maakt.  

Reageren?

Mail ons je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over deze opdracht neem je contact op met Martine Boegheim (medewerker P&O) nummer 06-151 658 98.  

Website: www.dwa.nl

Go to Top