Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


Ervaring opdoen bij het secretariaat en Hospitality


Dienstverband Stage
Locatie Gouda
Opleiding MBOWil jij weten hoe het echt is om op een secretariaat te werken bij een commercieel kleinschalig bedrijf, volop gericht op duurzaamheid? Op ons secretariaat/ Hospitality afdeling bij DWA in Gouda hebben we vanaf september 2020 een mooi plekje voor jou gereserveerd! 

Kom stage lopen bij DWA!

Samen met het team ben jij de vraagbaak van interne DWA-medewerkers.
Je wilt weten hoe het is om het enthousiaste aanspreekpunt voor deze collega’s op kantoor te zijn. Je leert hoe je bezoekers en bellers een positieve eerste indruk van DWA kunt geven.

Als jij een sociaal en gastvrij persoon bent, is deze stage echt iets voor jou!

Sta jij relaties professioneel en vriendelijk te woord en verbind je op adequate wijze telefoontjes door of wil je dit juist leren? Vind je het daarnaast leuk om (te leren) samen te werken met het secretariaat en taken gezamenlijk op te pakken?

Wat bieden wij jou?

  • Wij laten jou kennismaken met het afwisselende vak: je leert de telefoon aannemen, samenwerken binnen een team, catering bestellen, (mede) events voor collega's organiseren, teksten opmaken (Office 365 en Windows 10) en nog veel meer.
  • We leren jou om als duizendpoot te handelen:  je ondersteunt onze medewerkers en bezoekers, aan de telefoon, per mail én biedt overige administratieve ondersteuning (zoals het opmaken van adviezen en rapporten) 
  • Wij bieden jou super begeleiding van een van onze ervaren collega's. Samen met jouw collega leer je continu bezig te zijn om onze dienstverlening te optimaliseren. 

Over jou

  • Jij bent aan jouw 3e of laatste jaar van de (sprint-)opleiding MBO Secretaresse, Managementassistent of Officeassistent of een andere relevante administratieve opleiding bezig en op zoek naar een mooie stageplek.
  • Je zoekt per augustus, september of oktober 2020 een fysieke stageplek op een mooi kantoor, het liefste voor 3 tot 5 dagen per week.
  • Je hebt al enige ervaring met Office 365, Windows 10 en Outlook.
  • Je bent sociaal en klantvriendelijk en lacht graag. 

Op ons kantoor in Gouda ben je van harte welkom op de afdeling Secretariaat / Hospitality!  

Over DWA

Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een vergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en ervaren collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden en misschien wel alvast een baan voor in de toekomst te reserveren!  

Jouw plek wordt DWA Gouda aan de Harderwijkweg 7. 
Reageren?
Mail ons je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over de stage op het secretariaat/ Hospitality neem je contact op met Martine Boegheim (medewerker P&O) nummer 06-151 658 98 of met Jessica Koetsier - Christiaans (projectassistente) nummer 06-868 600 97.  


Go to Top