Stages bij DWA2018-08-20T12:01:07+02:00


Smart main contracting in asset management


Dienstverband Afstudeeropdracht
Locatie Gouda
Opleiding HBO | WO
Afstudeeropdracht bij team Bright!

Bij team Bright focussen wij ons op de performance van gebouwen en installaties in de exploitatiefase. Denk hierbij aan het geautomatiseerd monitoren van de kwaliteit, advisering, het maken van optimalisatie-voorstellen en het begeleiden van de uitvoering hiervan.

Bright vervult een belangrijke spilfunctie in samenwerking met gebouweigenaren, technisch managers, facilitair managers, technisch dienstverleners en systemintegrators. Data is inmiddels een onmisbaar fenomeen hierin. Bij DWA hebben we naast domeinkennis ook heel veel ervaring met data acquisitie, slimme data, rule based algoritmen, machine learning, business intelligence en digital twin. Nieuw hierin is smart contract blockchain.

 Wat ga jij doen? 

Samen met het team werk jij aan nieuwe technologie toepassingen in exploitatie van vastgoed. Jij wilt weten wat nieuwe technologieën, zoals smart contract en blockchain, kunnen betekenen voor de gebouwde omgeving. Jij leert deze en aanpalende technologieën toe te passen in de adviespraktijk van DWA.

Als jij nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen in digitalisering van vastgoed, is deze afstudeeropdracht zeker iets voor jou!

Wat bieden wij jou?

  • Wij laten je kennismaken met het afwisselende adviesvak en vragen je het volgende:

Wat is smart contract en blockchain? Leer aangeven wat de status quo is van smart contract en blockchain, zowel in het algemeen als in de gebouwde omgeving.
Pas deze kennis toe op mogelijke toepassingen van deze technologie die jij in beeld brengt middels interviews onder interne en externe klanten.

Werk uit wat de voorwaarden en voordelen zijn van smart contract voor de gebouwde omgeving.

Beantwoord de vraag hoe een smart contract tot stand komt. Welke rol(len) zou DWA hierin kunnen vervullen? Maak een praktische toepassing van een smart contract voor DWA; bij voorkeur een onderhoudscontract toepassing.

  • We leren jou de kennis van gebouwexploitatie en nieuwe technologieën.

  • Wij bieden jou super begeleiding van een van onze ervaren collega's. Samen met jouw collega leer je continu bezig te zijn om de dienstverlening van Bright en DWA met smart contract en blockchain van nog grotere toegevoegde waarde te laten zijn. 

Vanzelfsprekend zijn er allerlei aanpassingen op dit onderwerp mogelijk, die geheel bij jou zelf en je leerwensen passen. Eigen initiatief is altijd welkom!

Over jou

  • Jij bent aan het laatste jaar van jouw hbo of universitaire technische studie richting informatica, data, IT business development of anders bezig. 
  • Je zoekt per januari of februari 2021 een mooie afstudeeropdracht in een duurzaam kantoor in Gouda. 
  • Je bent een early adaptor van nieuwe technologieeen.  

Over DWA

Als je bij DWA aan de slag gaat, bieden wij je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen heel goed dat er tegenover jouw inzet ook een vergoeding staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast een vergoeding, werk je samen met diverse getalenteerde en deskundige collega's en maak je kennis met onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om jouw netwerk verder uit te breiden!  

Jouw afstudeerplek wordt ons mooie duurzame kantoor van DWA in Gouda. 
Reageren?
Mail ons je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over deze opdracht neem je contact op met Martine Boegheim (medewerker P&O) nummer 06-151 658 98 of met Wilfred van der Plas (business development manager) op nummer 06 52 39 01 31. 

Website: www.dwa.nl

Go to Top