Bedrijfscultuur

colllega's DWA

Goed zijn in je vak, tevreden opdrachtgevers of mooie projecten realiseren is voor ons niet genoeg. Wij zijn een club mensen die de drive hebben om deze wereld duurzamer te maken. Mensen die zich voor 100% herkennen in de missie van DWA om duurzaamheid werkend te maken. Want dat is wat ons drijft, waarom onze opdrachtgevers ons waarderen en waardoor we als organisatie gestaag groeien. Betrokkenheid, belangstelling en de bereidheid er samen voor te gaan zijn kenmerkend voor de DWA-medewerker.

De sfeer is open en informeel. Binnen de genetwerkte organisatiestructuur is er veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Verantwoordelijkheid en vrijheid zijn bij ons kernbegrippen. Daarom leggen we op een aantal punten de bal bij jou. Wil je iets geregeld krijgen, heb je een subliem idee, moeten er dingen anders? We horen het graag!

Je werkt voornamelijk samen in teams die per project en ‘over de locaties heen’ worden samengesteld. Zo zijn we heel flexibel in het bij elkaar brengen van de juiste expertise. En voor jou als medewerker zit er de nodige afwisseling in.
Naast de inhoudelijke overleggen zijn er genoeg mogelijkheden om je collega’s in een andere setting te spreken, zoals bij borrels en leuke activiteiten.

Nogal wat medewerkers kiezen ervoor, mede dankzij de cultuur, bij DWA te blijven werken: regelmatig vieren we een 12,5 jarig jubileum en daar zijn we best trots op!