Arbeidsvoorwaarden

We begrijpen heel goed dat er tegenover werk een salaris staat, maar wat ons betreft is er meer dan dat. Naast dat we je een marktconform salaris bieden, hebben we binnen ons eigen arbeidsvoorwaardenpakket diverse regelingen waar je gebruik van kunt maken.

Ontwikkeling
Kennis is van levensbelang voor DWA. Uiteindelijk vormt kennis de waarde die we toevoegen voor onze opdrachtgevers. Daarom nemen kennis ontwikkelen en kennis delen een belangrijke plaats in binnen DWA. Via onze eigen DWA-Academy bieden we een breed scala aan interne trainingen aan en delen we op allerlei manieren kennis met elkaar. Collega’s staan altijd open om hun kennis te delen, er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar en je krijgt voldoende tijd om kennis te ontwikkelen. Bovendien heeft DWA een grote diversiteit aan projecten, opdrachtgevers en vakinhoudelijke disciplines, waardoor er voor iedereen mogelijkheden zijn om zich te ontwikkelen.

Flexibiliteit en mobiliteit
Iedere werknemer is anders. Er zijn voldoende mogelijkheden om (deels) thuis te werken of door 9 uur per dag te werken om zo eens in de week/twee weken een dag(deel) vrij te spelen.

Ons mobiliteitsbeleid stimuleert medewerkers om hun (zakelijke) mobiliteit met minder CO2-uitstoot gepaard te laten gaan. Zo geldt er bijvoorbeeld een maximum CO2-uitstoot voor leaseauto’s en wordt het OV gestimuleerd. Al onze leaseauto’s die we nu aanschaffen zijn elektrisch. Ook is op een aantal locaties een duurzame leenauto beschikbaar.

Vitaliteitsbeleid
Vitale medewerkers zijn het fundament van een goede organisatie! Daarom voert DWA een actief vitaliteitsbeleid. Iedereen kan via onze arbodienst een scan doen die helpt bij het verbeteren van bevlogenheid, productiviteit en weerbaarheid tegen (lifestyle) risico’s in de werkomgeving.

Medewerkers die op de een of andere manier vast (dreigen te) lopen, krijgen individuele coaching. De vitaliteitscoach komt regelmatig langs op onze vier locaties en iedereen die hieraan behoefte heeft kan met haar in gesprek.

Overige secundaire arbeidsvoorwaarden

  • 32 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot het (ver)kopen van verlofdagen
  • 8% vakantietoeslag
  • Goede pensioenregeling bij BeFrank
  • Gratificatie (afhankelijk van winst en persoonlijke prestaties)
  • Vergoeding voor woon-werkverkeer of leaseauto (afhankelijk van verwachte aantal zakelijke kilometers per jaar)
  • Mogelijkheden tot het flexibel combineren van privé en werk (onbetaald verlof, ouderschapsverlof, deeltijdwerk etc.)
  • Korting op diverse verzekeringen
  • Inkomensgarantieverzekering bij langdurige arbeidsongeschiktheid
  • Aantal leuke uitjes per jaar