Over DWA

collega's DWA

DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken onze adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen.

Elke dag zijn we in de weer met strategische vragen. We koppelen hele woonwijken los van het gasnet, we ontwerpen energiezuinige en comfortabele kantoren waarin mensen productiever zijn en we verminderen CO2-uitstoot. Onze ingenieurs verduurzamen Nederland. We praten niet, we dóén. Lees meer over DWA in ons profiel of bekijk onze projecten.

Missie
Onze missie luidt: Wij maken duurzaamheid werkend.

Wij praten niet alleen vrijblijvend over duurzaamheid, maar wij zorgen ervoor dat daadwerkelijk aantoonbaar duurzame oplossingen gerealiseerd worden op het gebied van energie-efficiëntie en zorg voor het milieu. Dit is zowel een belofte als een uitdaging. Met ‘werkend’ bedoelen we dat wij staan voor een dynamische benadering van duurzaamheidsvraagstukken, waarbij we 24/7 ontwikkelingen monitoren en resultaten aantonen.

Wie werken er?
We werken met ruim 100 professionals. Mensen met verschillende rollen, kennis en competenties, allemaal met de drijfveer om een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. DWA biedt zowel plek aan jong talent als aan professionals met ruime ervaring. Samen vormen we een vitaal bedrijf. We zetten in op organische, autonome groei en hebben uitwisseling van kennis hoog in het vaandel staan. Met elkaar, met vakgenoten, met opdrachtgevers en het brede publiek. Daarnaast werken we intensief samen met wetenschappelijke instituten en hogescholen.

DWA is gevestigd in Gouda, Veenendaal, Rijssen en Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.dwa.nl