Over DWA

collega's DWA

DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken onze adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. Wij zijn DWA. We zijn koplopers in de energietransitie en maken de slimste en duurzaamste gebouwen van Nederland. We snappen de techniek, de uitdagingen en de wensen en durven garanties te geven op niets minder dan het beste. Als middelgroot bedrijf zijn we groot genoeg om iconische projecten te realiseren en klein genoeg om flexibel, daadkrachtig en wendbaar te zijn.

Elke dag zijn we in de weer met strategische vragen. We koppelen hele woonwijken los van het gasnet, we ontwerpen energiezuinige en comfortabele kantoren waarin mensen productiever zijn en we verminderen CO2-uitstoot. Onze ingenieurs verduurzamen Nederland. We praten niet, we dóén. Lees meer over DWA in ons profiel of bekijk onze projecten.

Spraakmakende projecten
We werken aan spraakmakende projecten. Projecten die er echt toe doen. Denk bijvoorbeeld aan duurzame icoon-gebouwen als Edge, Hourglass en NoMa House aan de Amsterdamse Zuidas. We helpen de gemeente Nieuwegein en de provincie Overijssel de energietransitie vorm te geven en werken voor Hart van Brabant een regionale energiestrategie uit. We passen machine learning toe bij luchthaven Schiphol om de prestaties van de luchtbehandelingskasten op de pieren te voorspellen, analyseren en verbeteren.

Missie
Onze missie luidt: Wij maken duurzaamheid werkend.

Wij praten niet alleen vrijblijvend over duurzaamheid, maar wij zorgen ervoor dat daadwerkelijk aantoonbaar duurzame oplossingen gerealiseerd worden op het gebied van energie-efficiëntie en zorg voor het milieu. Dit is zowel een belofte als een uitdaging. Met ‘werkend’ bedoelen we dat wij staan voor een dynamische benadering van duurzaamheidsvraagstukken, waarbij we 24/7 ontwikkelingen monitoren en resultaten aantonen.

Wie werken er?
We werken met ruim 120 professionals. Mensen met verschillende rollen, kennis en competenties, allemaal met de drijfveer om een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. DWA biedt zowel plek aan jong talent als aan professionals met ruime ervaring. Samen vormen we een vitaal bedrijf. We zetten in op organische, autonome groei en hebben uitwisseling van kennis hoog in het vaandel staan. Met elkaar, met vakgenoten, met opdrachtgevers en het brede publiek. Daarnaast werken we intensief samen met wetenschappelijke instituten en hogescholen.

DWA is gevestigd in Gouda, Veenendaal en Rijssen.

Kijk voor meer informatie op www.dwa.nl