Collega’s aan het woord

Marc Meijer

Senior Adviseur

Ik ben als senior adviseur bezig met het ontwerpen van installaties in gebouwen, met name het bedenken van installatieconcepten en het vormgeven van duurzaamheidsambities van opdrachtgevers. 

Ik ben vooral bezig aan de voorkant van projecten, om de concepten vorm te geven. Het is boeiend om opdrachtgevers te helpen hun vraag scherp te krijgen en vervolgens hun droom te gaan verwezenlijken. Waar ik me persoonlijk voor inzet is het werken aan een vertrouwensband met opdrachtgevers en zorgen dat zij tevreden zijn met het eindresultaat.

Het leukst vind ik de diversiteit van het werk en het werken met collega’s, allemaal professionals die enthousiast en gedreven oplossingen zoeken voor de dagelijkse uitdagingen in projecten. Er is hier veel kennis aanwezig, zodat we onze missie – Wij maken duurzaamheid werkend – ook daadwerkelijk waar kunnen maken.

DWA is voor mij een inspirerend bedrijf waarin je in een stimulerende omgeving kunt werken aan mooie projecten. Je hebt de regie over je eigen loopbaan en ontwikkeling. De sfeer is goed en je krijgt de ruimte om datgene te doen waar je je het liefst mee bezig houdt. Doordat je gestimuleerd wordt om de punten waar je goed in bent te ontwikkelen, kun je gaan excelleren.