Engineer Elektrotechniek


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBO | HBODWA is een ingenieurs- en adviesbureau. Onze missie luidt:‘Wij maken duurzaamheid werkend.’ 
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van deze wereld. Door op een slimme, verantwoorde en eerlijke manier samen te werken aan mooie projecten. Wij hebben een vacature voor een Engineer elektrotechniek met ervaring met BIM.  

Samen met je collega’s werk je aan de totstandkoming van prestigieuze projecten. Je verzamelt en verwerkt de projectinformatie in BIM of een Revitontwerp. In teamverband werk je samen met jouw collega’s om mogelijke knelpunten te signaleren en verbeterpunten aan te dragen. Je kunt helder aangeven waarom jouw oplossing de beste is.

Vanaf dag één stem je af met de opdrachtgever en waarborg je kwaliteit en klanttevredenheid. Je maakt programma’s van eisen en ontwerpen en werkt samen met enthousiaste collega’s.  

Deze functie is mogelijk op al onze locaties (Amsterdam, Bodegraven of Veenendaal of Rijssen).   

Over jou

  • Je bezit een MBO 4-diploma of HBO-diploma Elektrotechniek; 
  • Je hebt 2-5 jaar ervaring in het ontwerpen, de werkvoorbereiding en/of engineering; 
  • Je hebt kennis van- en ruime ervaring met Revit of BIM; 
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) en een teamplayer.  

Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief.  In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit! Bij DWA werken we hard, maar ontspannen we ook tijdens leuke borrels, uitjes en gezamenlijke lunchpauzes. Naast flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden. DWA heeft prima arbeidsvoorwaarden en je krijgt een marktconform salaris.
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Engineer Elektrotechniek neem je contact op met Arie Huisman (Managing Partner) op nummer 06-12997862.