Adviseur verduurzaming gebouwen


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding HBODWA adviseert en ontwerpt ambitieuze en complexe projecten, met name in de gebouwde omgeving. Ons doel is om zo duurzaam mogelijke gebouwen te realiseren. We passen innovatieve concepten toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

Als Adviseur verduurzaming gebouwen bij DWA vervul jij een belangrijke rol op het gebied van techniek, organisatie en financiën. Je levert hiermee een essentiële bijdrage aan de realisatie van unieke duurzame energieprojecten!

Jouw werkdag.....

Start met jouw eerste stop: het Rotterdamse icoon FIRST in hartje Rotterdam. Je neemt het gebouw en de installaties op om vervolgens op kantoor - of een andere locatie - de energie- en binnenklimaatconcepten te analyseren op technische, financiële en organisatorische haalbaarheid. Met jouw kennis van kansen en mogelijkheden van technieken maak je de financiële vertaling naar een business case.

Rond het middaguur strijk je neer bij de gezamenlijke lunch: even ontspannen met een potje tafelvoetbal!

Hierna spar je met collega’s over de beste oplossing voor de verduurzaming van het gebouw FIRST. Zo weet jij precies boven tafel te krijgen welk concept in welke situatie past, wat de beste oplossing is en welk (weloverwogen) advies je aan je opdrachtgever gaat geven.

Door jouw kennis, ervaring en visie op het vakgebied ben je hiernaast sparringpartner voor de opdrachtgever bij de uitvoering van zijn duurzaamheidsbeleid en -ambities. Je adviseert in het maken van strategische keuzes. Je weet het vertrouwen van opdrachtgevers te winnen en zoekt actief de samenwerking met hen op.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau. Het bezit van een EPA-U diploma is een pré.
  • Minimaal 2-4 jaar ervaring in het werkveld van energietechniek, duurzame energiesystemen en gebouwklimatisering is een pré. Schoolverlaters nodigen wij echter ook van harte uit om te solliciteren.
  • Je herkent je in de missie van DWA.
  • Jij bent in staat omconceptueel te denken, gestructureerd te werken en tegelijkertijd je creativiteit de vrije loop te laten gaan.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt lef en overtuigingskracht en kunt mensen enthousiasmeren.

Over DWA

Bij DWA krijg je de mogelijkheid te werken aan mooie projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. En daar komen er wat ons betreft nog heel wat bij!

Onze werknemers zijn ons grootste kapitaal. DWA is trotse bezitter van het keurmerk voor Goed Werkgeverschap van Effectory (3 sterren!). Bij DWA werken we hard, maar ontspannen we ook tijdens leuke borrels, uitjes en gezamenlijke lunchpauzes. Naast flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden. Stilstaan is geen optie! Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima en je krijgt een marktconform salaris.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Adviseur verduurzaming gebouwen neem je contact op met Dhr. Hans van der Heide (Manager Energy) op nummer 06 - 20210220.