Adviseur Gebouw & Techniek


Dienstverband Vast
Locatie Amsterdam
Opleiding MBO | HBODWA is betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten in de gebouwde omgeving. Onze missie: 'Wij maken duurzaamheid werkend'. Ter versterking van het team Building zoeken wij een Adviseur Gebouw & Techniek met werkervaring. 

Als Adviseur Gebouw & Techniek ben jij van begin tot eind betrokken bij grote en innovatieve projecten in de gebouwde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het complete projectmanagement van initiatieffase tot en met oplevering van projecten.

Jouw onderscheidend vermogen zit als eerste in de initiatieffase van projecten. Door jouw conceptueel denkvermogen en ervaring in de branche ben je in staat om gebouwopgaves integraal te benaderen en op basis hiervan een onderscheidende visie te ontwikkelen en deze overtuigend te presenteren. Enerzijds gaat dit over de acquisitieprojecten waar DWA zelf als adviseur geselecteerd wordt. Anderzijds is dit in de integrale tenders waar jij als adviseur in participeert.

Daarnaast stem je tijdens het proces met de opdrachtgever af en waarborg je de klanttevredenheid en kwaliteit.  Je speelt een grote rol in het uitbouwen en verder ontwikkelen van onze business en bent verantwoordelijk voor het genereren van werk en het binnenhalen van nieuwe projecten. Je signaleert en reageert op mogelijkheden om bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers acquisitie te voeren.

Je staat met twee benen in de techniek en bedenkt en realiseert samen met je team innovatieve concepten en oplossingen. Geen standaardwerk, want de hoge ambities van onze opdrachtgevers leiden tot innovatieve projecten. Hierbij staat de brede basis van DWA garant voor de integratie van alle aspecten van het werkterrein (klimaatbeheersing, bouwfysica, brandveiligheid, energieconcepten, sanitair- en verlichtingstechniek, ict en data- netwerken en beveiligingstechniek). 

Over jou

  • Je hebt minimaal 5 jaar gewerkt in een vergelijkbare (commerciële) projectleidersfunctie bij een adviesbureau; 
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (werktuigbouwkunde, HIT, energietechniek); 
  • Samen met ons wil jij een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld; 
  • Je beschikt over overtuigingskracht, projectmanagementvaardigheden en kunt conceptueel denken; 
  • Je wilt graag werken op één van onze locaties Amsterdam, Bodegraven of Veenendaal. 

Over DWA

Binnen DWA heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Voor meer informatie en/of solliciteren, neem contact op met Jacob Bronk (YER), jacobbronk@yer.nl of 06-51022047.