BIM Engineer Elektrotechniek


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding HBO
DWA is een ingenieurs- en adviesbureau. Onze missie is dan ook; ‘Wij maken duurzaamheid werkend.’ 

Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van deze wereld. Door op een slimme, verantwoorde en eerlijke manier samen te werken aan mooie projecten.

BIM Engineer elektrotechniek - Rijssen, Veenendaal of Bodegraven

Samen met jouw collega’s werk je aan de totstandkoming van prestigieuze projecten. Je verzamelt en verwerkt de projectinformatie in BIM of een Revitontwerp. In teamverband werk je samen met jouw collega’s om mogelijke knelpunten te signaleren en verbeterpunten aan te dragen. Je kunt helder aangeven waarom jouw oplossing de beste is.

Vanaf dag één stem je af met de opdrachtgever en waarborg je kwaliteit en klanttevredenheid. Je maakt programma’s van eisen en ontwerpen en werkt samen met enthousiaste collega’s.  

Over jou
  • Je bezit een MBO 4-diploma of HBO-diploma Elektrotechniek
  • Je hebt 1-3 jaar ervaring in het ontwerpen, de werkvoorbereiding en/of engineering
  • Je hebt kennis van Revit of BIM
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) en een teamplayer
  • Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Bodegraven of Veenendaal of Rijssen.  
Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van BIM Engineer Elektrotechniek neem je contact op met Arie Huisman (Managing Partner) op nummer 06-12997862.