Conceptontwikkelaar duurzame energievoorzieningen


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding HBO
DWA is een adviesbureau met ambitie. Wij hebben de ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen. Doel is hoogwaardige en duurzame oplossingen aan te bieden, die passen binnen economische randvoorwaarden. 

Onze missie is: “Wij maken duurzaamheid werkend”. Doe je mee?


Ben jij in staat om een vertaling te maken van het eerste initiatief van een projectontwikkeling naar een concreet plan voor een duurzame energievoorziening?

Kun jij in de basis rekenen aan energiestromen bij energievoorzieningen, met name warmte en koude? Ben jij ook geïnteresseerd in en heb je gevoel voor financiële en organisatorische consequenties van energievraagstukken?

Kom koffie/thee drinken bij DWA! Wie weet ben jij onze nieuwe collega. 

Over jou

• Je bent een echte teamplayer en in staat om constructief samen te werken met externe partijen, zoals     projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten.
• Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding WTB, Technische Wiskunde of Climate and  Management.
• Je kunt goed over weg met Excel en andere rekentools.
• Deze functie is beschikbaar op onze locatie Veenendaal, Rijssen of Bodegraven.

Wij bieden

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!


Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw cv en motivatie! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Conceptontwikkelaar duurzame energievoorzieningen neem je contact op met Lambert den Dekker op nummer 06-51744802.