Senior projectleider duurzame energie


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding HBO
DWA is betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten in de gebouwde omgeving. Onze missie: Wij maken duurzaamheid werkend.

Ter versterking van het team Building zoeken wij een
 

Senior projectleider duurzame energie

In deze functie ben jij van A tot Z betrokken bij grote en innovatieve projecten in de gebouwde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het complete projectmanagement van aanbesteding tot aan aansturing van het projectteam. Vanaf dag één stem je af met de opdrachtgever en waarborg je kwaliteit en klanttevredenheid. Je speelt een grote rol in het uitbouwen en verder ontwikkelen van onze business en bent verantwoordelijk voor het genereren van werk en het binnenhalen van nieuwe projecten. Je signaleert en reageert op mogelijkheden om bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers acquisitie te voeren.

Je staat met twee benen in de techniek en bedenkt en realiseert samen met je team innovatieve concepten en oplossingen. Geen standaardwerk, want de hoge ambities van onze opdrachtgevers leiden tot innovatieve projecten. Hierbij staat de brede basis van DWA garant voor de integratie van alle aspecten van het werkterrein (klimaatbeheersing, bouwfysica, brandveiligheid, energieconcepten, sanitair- en verlichtingstechniek, ict en data- netwerken en beveiligingstechniek). 

Over jou

  • Je hebt minimaal 5 jaar gewerkt in een vergelijkbare (commerciële) projectleidersfunctie
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (werktuigbouwkunde, HIT, energietechniek) 
  • Samen met ons wil jij een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld
  • Je beschikt over overtuigingskracht, projectmanagementvaardigheden en kunt conceptueel denken
  • Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Bodegraven of Veenendaal 
Over DWA

Binnen DWA heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Senior projectleider duurzame energie neem je contact op met Arie Huisman (Managing Partner) op nummer 06-12997862.