Manager ICT


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding HBO




DWA is een innovatief adviesbureau met brede kennis en ervaring op het gebied van ontwerpen, engineeren, uitvoeren, monitoren en beheren van duurzame installaties. Wij zetten hiervoor commerciële softwarepakketten in maar we gebruiken ook, door onszelf ontwikkelde ICT-oplossingen. Hierdoor behouden wij onze voorsprong ten opzichte van onze concurrenten.

Over de functie 
Als ICT manager bij DWA adviseer jij de directie en weet jij alles van security, budgetteren, het initiëren en het plannen en beheersen van IT-projecten. In de rol van MT-lid vertaal je de organisatiestrategie en doelen naar ICT strategieën en keuzes. Door jouw enthousiaste inzet en grote mate van vrijheid functioneert onze ICT-infrastructuur zo stabiel mogelijk.

Daarnaast werk je aan uitdagende projecten, zoals deelmigraties naar Office 365 en aanpassing van de VMware-omgeving. Jouw klanten zijn zowel interne collega’s als externen. 

Over jou
  • je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • je bent bekend met infrastructurele systemen, zoals servers en switches, Windows (server), VMWare, Citrix, Office 365, Afas Profit (pré), CAD-applicaties (pré); 
  • je kunt zelfstandig en nauwkeurig de ICT-werkzaamheden plannen, registeren en uitvoeren;
  • je bent innovatief en beschikt over probleemoplossend vermogen
  • je bent communicatief sterk en stressbestendig;
  • je bent flexibel en bereid om incidenteel buiten reguliere werktijden werkzaamheden uit te voeren; 
  • je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
Over DWA

Bij DWA ga je werken in een hecht team van drie personen (inclusief jou) met een sterke teamspirit!
Tevens is DWA trotse bezitter van het keurmerk voor Goed Werkgeverschap van Effectory. Bij DWA werken we hard, maar ontspannen we ook tijdens leuke borrels, uitjes en gezamenlijke lunchpauzes. Naast flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden bij DWA. Stilstaan is geen optie! Salaris is marktconform.
Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de Manager ICT neem je contact op met Egbert Klop op nummer 06-53898391.