Junior adviseur Bouwfysica


Dienstverband Vast
Locatie Rijssen
Opleiding HBO
Geluid, licht en warmte spelen een belangrijke rol in de bebouwde omgeving. Weet jij daar alles van of wil je juist nóg meer leren van ervaren collega's? 

DWA adviseert en ontwerpt ambitieuze en complexe projecten, met name in de gebouwde omgeving. Ons doel is om vooral realiseerbare ontwerpen te maken. We passen innovatieve concepten toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

Wat ga je doen als jr. Bouwfysicus? 

Je bent woonachtig in Rijssen en omgeving en bent net afgestudeerd opleiding Bouwkunde en/of Built environment en hebt interesse in bouwfysica. Je hebt zin om samen te werken en te leren van en met enthousiaste collega's op ons mooie groene kantoor in Rijssen, om zo bij te dragen aan de verduurzaming van onze wereld. 

Over jou
  • Je functioneert op HBO/WO-niveau en bent net afgestudeerd of hebt 1-3 jaar werkervaring 
  • Je wilt een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld
  • Je wilt werken in Rijssen en omgeving 
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, een echte teamplayer en proactief
Wat bieden wij jou? 

DWA is trotse bezitter van het keurmerk voor Goed Werkgeverschap van Effectory (3 sterren!). Bij DWA werken we hard, maar ontspannen we ook tijdens leuke borrels, uitjes en gezamenlijke lunchpauzes. Naast flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden. Stilstaan is geen optie! Je krijgt bij DWA prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. 
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Junior adviseur Bouwfysica neem je contact op met Henk Jansma op nummer 06-86833434 .