Technisch Engineer - Bodegraven


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBO / HBO
Ben jij nieuwsgierig en leergierig en wil jij elke dag met voldoening op je werk terugkijken? Dat kan! Wij hebben een passie voor duurzame installaties die wij graag met jou delen. Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van deze wereld. Door op een slimme, verantwoorde en eerlijke manier samen te werken aan mooie projecten.

Wil jij met je vakcollega’s pionieren bij een vooruitstrevend adviesbureau waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan deze uitdagende vacature bij DWA en wees welkom in ons team Building!

De functie (locatie: Bodegraven)
Een duurzaam, comfortabel, gezond én veilig gebouw begint met een goed ontwerp. Met de keuze voor de juiste gebouwopzet en materialen en constructie. Maar ook met goed werkende en slimme installaties. Samen met het projectteam sta jij aan de basis van een super slim gebouw! Jij houdt je bezig met de engineering van gebouwgebonden - met name werktuigkundige - installaties. Jouw afwisselende takenpakket bestaat onder andere uit het maken van installatietechnische berekeningen, opstellen van hydraulische schema’s, calculaties en directiebegrotingen. Naast de theorie, zijn er veel raakvlakken en terugkoppeling met de praktijk. Je vindt het leuk om nieuwe methoden en technieken (BIM, Vabi-elements, Trnsys) in te zetten en een onderscheidend ontwerp te maken. Het lukt jou om de vertaalslag te maken van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een passend gedetailleerd en functioneel ontwerp!

“Ik werk hier nu 2 maanden en heb het enorm naar m’n zin. Ik krijg hier de kans om aan bijzondere projecten te werken. Ik werk nu bijvoorbeeld aan een zwembad waarin voor mij hele nieuwe technieken worden toegepast. Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor de goede werking van installaties. Ik kan mijn kennis van de opleiding en opgedane werkervaring hier goed kwijt en leer nog dagelijks bij.

De sfeer is prima, soms is het flink aanpoten, maar gelukkig maken we ook geregeld even tijd om gezellig koffie te drinken met elkaar of voor een potje tafelvoetbal.’’

Andie Goeree, Technisch Engineer

Over jou
  • Je herkent je in bovenstaand verhaal.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding (minimaal mbo-niveau 4) werktuigbouwkunde, installatietechniek en/of HIT of bent in de afrondende fase daarvan.

Wij bieden
Binnen het bureau heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. 

Over DWA
Binnen ons bureau heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. Op tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers scoort DWA gemiddeld een 8,1, blijkt uit medewerkersonderzoek Effectory in april 2017. Voor 2017 staan wij weer op de nominatie om Beste Werkgever te worden; op 29 juni 2017 reikte Effectory het maximale aantal (3) sterren voor Goed Werkgeverschap aan ons uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Technisch Engineer - Bodegraven neem je contact op met Laurens Jongepier (groepsleider) op nummer 06-53951128.