Technisch Engineer - Rijssen


Dienstverband Vast
Locatie Rijssen
Opleiding MBO / HBO
Ben jij nieuwsgierig en leergierig en wil jij elke dag met voldoening op je werk terugkijken? Dat kan! Wij hebben een passie voor duurzame installaties die wij graag met jou delen. Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van deze wereld. Door op een slimme, verantwoorde en eerlijke manier samen te werken aan mooie projecten.

Wil jij met je vakcollega’s pionieren bij een vooruitstrevend adviesbureau waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan deze uitdagende vacature bij DWA. Wie weet ben jij onze nieuwe collega in het team Building!

De functie (locatie: Rijssen)
Een duurzaam, comfortabel, gezond én veilig gebouw begint met een goed ontwerp. Met de keuze voor de juiste gebouwopzet, materialen en constructie. Maar ook met duurzame en slimme installaties. Samen met het projectteam sta jij als Technisch Engineer aan de basis van Smart Buildings! Jij houdt je bezig met de engineering van gebouwgebonden - met name werktuigkundige - installaties. Jouw afwisselende takenpakket bestaat onder andere uit het maken van installatietechnische berekeningen, opstellen van hydraulische schema’s, calculaties en directiebegrotingen. Je vindt het leuk om nieuwe methoden en technieken (BIM, Vabi-elements, Trnsys) in te zetten en een onderscheidend ontwerp te maken. Het lukt jou om de vertaalslag te maken van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een passend gedetailleerd en functioneel ontwerp!

“Ik werk hier nu 2 maanden en heb het enorm naar m’n zin. Ik krijg hier de kans om aan bijzondere projecten te werken. Ik werk nu bijvoorbeeld aan een zwembad waarin voor mij hele nieuwe technieken worden toegepast. Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor de goede werking van installaties. Ik kan mijn kennis van de opleiding en opgedane werkervaring hier goed kwijt en leer nog dagelijks bij.

De sfeer is prima, soms is het flink aanpoten, maar gelukkig maken we ook geregeld even tijd om gezellig koffie te drinken met elkaar of voor een potje tafelvoetbal.’’

Andie Goeree, Technisch Engineer
Wij bieden jou
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van interne en externe opleidingen en coaching. Je krijgt inzicht in jouw unieke Talenten Top 5. Naast een marktconform salaris, ontvang je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met diverse regelingen waar je gebruik van kunt maken. Denk aan een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen op fulltime basis, korting op diverse verzekeringen en de mogelijkheid tot het flexibel combineren van werk en privé.


Over DWA
Binnen DWA heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Technisch Engineer - Rijssen neem je contact op met Aart-Jan Schot (groepsleider) op nummer 06-22525249.