Grafisch vormgever


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding HBOWij zijn DWA. Een innovatief advies- en ingenieursbureau met ambitie en brede ervaring in energieprojecten. We koppelen hele woonwijken los van het gasnet, we ontwerpen energiezuinige en comfortabele kantoren waarin mensen productiever zijn en we verminderen CO2-uitstoot. Onze ingenieurs verduurzamen Nederland. We praten niet, we dóén.  

Wij zoeken versterking van ons team (nu: drie communicatieadviseurs). 

Wij zoeken

Een energieke collega die zowel strategisch meedenkt alsook creatief uitwerkt. Jij bent verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van al onze marketingcommunicatie-uitingen.  Denk hierbij aan (corporate en thematische) brochures, flyers/leaflets, presentaties, offertes, rapporten et cetera. Jij weet als geen ander hoe je onze merk- en marketingcommunicatiestrategie visueel kunt vertalen naar de huisstijl, campagneconcepten, communicatietools en digitale media. Ook (eenvoudige) filmpjes kun jij moeiteloos produceren.

Is het jouw doel om (technische) kennis te vertalen naar de belevingswereld van de klant? Zit jij graag met collega’s aan tafel en verlies je de doelstellingen en klantvraag niet uit het oog? Durf je gevraagd en ongevraagd advies te geven aan collega’s op diverse niveaus?
Jij gaat voor het best haalbare en weet kennis om te zetten in een helder en concreet ’plaatje’.  Natuurlijk bieden wij jou volop de ruimte om innovatieve en creatieve ideeën aan te dragen en uit te werken.

Jouw werkzaamheden

 • Het vormgeven en uitwerken van offertes, rapporten, illustraties, presentaties, brochures, nieuwsbrieven en infographics
 • Bewaken van de huisstijl;
 • Het bedenken en uitvoeren van nieuwe manieren om onze duurzame adviezen helder en aantrekkelijk over te brengen op onze opdrachtgevers.

Wat we jou bieden


 • Parttime (24 u/wk) werken bij een ambitieus adviesbureau met een heldere missie;
 • Klanten om trots op te zijn;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. maar liefst 32 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het flexibel combineren van werk en privé; 
 • Mogelijkheid jezelf uit te dagen in jouw vakgebied;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Een informele bedrijfscultuur met ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief;
 • Gezellige (groeps)activiteiten;
 • Een mooie werkplek in Bodegraven (en af en toe in Veenendaal).
Per september verhuist onze locatie Bodegraven naar Gouda. 

Over jou

- In bezit van een grafische opleiding;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Kennis van de belangrijkste opmaakprogramma’s (Illustrator, InDesign, Photoshop);
- Technische kennis en/of kennis van de bouwbranche is een pré;
- Ervaring met het maken van video.

Over DWA


Bij DWA krijg je de mogelijkheid te werken aan mooie projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. En daar komen er wat ons betreft nog heel wat projecten bij!

In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit! Is er nog meer waarmee we je kunnen overtuigen? Laat het ons weten. We zijn benieuwd naar wat jou gelukkig maakt.

Heb jij interesse in deze functie?

Op dit moment zijn de gesprekken al in volle gang. Maar zolang de functie nog niet is vervuld, is je sollicitatie ook daarna nog welkom. Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Grafisch vormgever neem je contact op met Melanie Petersen, communicatieadviseur, op nummer 06-500 656 56.