Adviseur Bouwfysica (senior) - Veenendaal


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding HBO
Er zijn genoeg ingenieursbureaus op het gebied van bouwfysica. Maar bij DWA doen we het anders. 

Wij zijn betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten, met name in de gebouwde omgeving. Ons doel is, naast het ontwikkelen van energie-efficiënte concepten, vooral ook realiseerbare ontwerpen te maken. We passen innovatieve concepten toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

De functie Adviseur Bouwfysica (senior) - Veenendaal

Jij hebt 5 jaar werkervaring of meer als bouwfysicus en ziet het als een uitdaging om de adviesdiensten van het bouwfysicateam intern en extern op de kaart te zetten. Je bent een gedreven teamplayer, neemt de regie, kunt leiding geven en zorgt ervoor dat jouw visie wordt omgezet in concrete veranderingen. Je hebt voldoende ervaring met projecten waarin het draait om buitengeluid en trillingen. Vanzelfsprekend heb je verstand van labelling, BREEAM, GPR en Well. 

Over jou

• Je functioneert op HBO/WO-niveau en hebt 5 jaar werkervaring of meer
• Je wilt een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld
• Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Veenendaal 
• Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, een echte teamplayer en proactief
 
Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Adviseur Bouwfysica (senior) in Veenendaal neem je contact op met Henk Jansma (teamleider Bouwfysica) op 06-86833434 of mail naar henk.jansma@dwa.nl