Jr. adviseur Bouwfysica - Veenendaal of Rijssen


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding HBO
Er zijn genoeg ingenieursbureaus op het gebied van bouwfysica. Maar bij DWA doen we het anders. Wij willen het beste voor de opdrachtgever en gaan daarom verder waar anderen ophouden. Herken jij die ambitie? Kom dan ons team versterken!

Wij zijn betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten, met name in de gebouwde omgeving. Ons doel is, naast het ontwikkelen van energie-efficiënte concepten, vooral ook realiseerbare ontwerpen te maken. We passen innovatieve concepten toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

De functie

Jij bent in staat om de breedte van het werkveld bouwfysica te overzien. Daarnaast is het voor jou een uitdaging om de adviesdiensten van het bouwfysicateam intern en extern op de kaart te zetten. Je bent een gedreven teamplayer, neemt de regie en zorgt ervoor dat jouw visie wordt omgezet in concrete veranderingen. Je hebt gevoel voor labelling, BREEAM, GPR en Well. Je weet in complexe omgevingen met uiteenlopende belangen commitment te creëren en een optimale samenwerking tot stand te brengen.

Over jou

• Je functioneert op HBO/WO-niveau blijkend uit een relevante opleiding en enkele jaren werkervaring
• Je bent intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het duurzamer maken van deze wereld
• Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Bodegraven en/of Veenendaal 
• Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, een echte teamplayer en proactief

Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Veenendaal of Rijssen. 
 
Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Junior adviseur Bouwfysica neem je contact op met Henk Jansma (temaleider Bouwfysica) op 06-86833434 of mail naar henk.jansma@dwafact.nl