Specialist Monitoring installaties & energiesystemen


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBO / HBO

Binnen DWA is software ontwikkeld om duurzaamheid en het technisch functioneren van installaties te monitoren en te analyseren: Simaxx. DWA past deze software (ook) zelf toe om gebouwen te monitoren en te optimaliseren. Momenteel werken we aan de toepassing van datamodellen om het functioneren van installaties te beoordelen. Voor het ‘trainen’ van de datamodellen maken we gebruik van meetresultaten uit de monitoring. DWA is hiermee koploper in het vakgebied. 

Wij helpen opdrachtgevers om hun energiesystemen, installaties en gebouwen steeds beter en duurzamer te maken. Dat is wat we bedoelen met onze missie: ‘Wij maken duurzaamheid werkend’. Jij ook? 

Functie

Je hebt een goede theoretische basis en kan die kennis vertalen naar praktische oplossingen voor het realiseren van duurzame, energiezuinige, comfortabele en betaalbare kantoorgebouwen. Onze Simaxx-software leer/kun je implementeren en je bedenkt slimme analyses. Je werkt hiervoor samen met collega's uit jouw team en neemt indien nodig ter plaatse de installaties op. Samen stel je een advies op en bespreekt dit met de opdrachtgever.

Over jou
  • HBO of MBO+ werk- en denkniveau (werktuigbouwkunde, natuurkunde, HIT, informatietechnologie)
  • Kennis van energie- en klimaattechniek
  • Je bent data-minded
  • Je bent expert op je vakgebied, of wilt dat worden
  • Je wilt jouw oplossingen vertalen naar praktische toepassingen.
  • Kennis van hydraulische schakelingen, meet- en regeltechniek en data-analyse is een pré:
Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!
Enthousiast geworden?
Heb jij het in je om de allerbeste duurzame oplossingen voor je opdrachtgevers te creëren? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.

Voor vragen en meer informatie over de functie van Specialist Monitoring installaties & energiesystemen neem je contact op met Hans Buitenhuis op nummer 06 -229 096 68.