Enthousiaste BREEAM -expert


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven of Veenendaal
Opleiding HBO


Wil jij jouw naam verbinden aan toekomstige prestigieuze duurzaamheidsprojecten?

De nieuwste installaties, slimme technieken en veel licht, lucht en groen maken het NoMA House met ruim 16 duizend m2 aan de Amsterdamse Zuidas tot een energieneutraal, gezond en comfortabel gebouw. Samen met de bereikbaarheid, het duurzame materiaalgebruik en de laatste innovaties levert dit het hoogst mogelijke duurzaamheidslabel ‘Breeam Outstanding’ op.

  
Bron: http://noma-house.nl/nl/galerij/

DWA verzorgt, naast alle installatietechnische ontwerpwerkzaamheden en de commissioning, de volledige BREEAM-certificering voor dit project. Het Outstanding-certificaat wordt mede behaald door twee innovatiecredits die door DWA zijn aangedragen en onderbouwd. Wij lopen met deze uitdagende projecten voorop in de installatiewereld en dagen onszelf en onze ontwerppartners uit om deze positie voortdurend waar te blijven maken. Lees op www.dwa.nl/breeam welke mooie projecten recent nog meer door DWA zijn begeleid.

Om onze uitbreidende projectenportefeuille tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar een uitvoerend:

BREEAM -expert (midcareer)

bij voorkeur 32-40 uur en in Bodegraven of Veenendaal of Rijssen 

die zorgdraagt voor het bewaken en onderbouwen van gestelde ambities. Als Expert begeleid je de projecten in het behalen van BREEAM en/of GPR-certificering voor de ontwerp- en opleverfase en ben je de onmisbare schakel tussen projectleiders en uitvoerders als het gaat om het naleven van deze ambities. Uiteraard is het mogelijk om door te groeien naar adviseur, waarin je in een vroeg stadium de ambities bepaalt en het ontwerp vanuit die ambities weet te sturen.

Zie www.werkenbijdwa.nl voor alle aantrekkelijke ins en outs over het werken bij DWA: een innovatief adviesbureau dat in februari 2018 door Effectory bekroond is met het maximale aantal sterren voor ‘Goed werkgeverschap’.

Enthousiast geworden?

Wil jij jouw naam verbinden aan toekomstige prestigieuze projecten? Solliciteer dan nu als BREEAM -expert bij DWA via ons Online Sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze leuke functie neem je contact op met Henk Jansma op nummer 06-86833434 of per e-mail henk.jansma@dwa.nl.