Financieel administratief medewerker - Bodegraven


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBO / HBO
DWA is een ingenieurs- en adviesbureau. Samen streven wij ernaar om de wereld te verduurzamen.

Het huidige team, waar je komt te werken, bestaat uit vier jonge professionals. Het is een enthousiast en hecht team. We zijn daarom op zoek naar een professional die beschikt over enige ervaring, goede sociale vaardigheden, maar die ook nog veel wil leren. DWA is een organisatie die volop in ontwikkeling is.

De functie

Samen met jouw collega’s vorm je de financiële en administratieve afdeling van DWA. Jouw werkzaamheden bestaan uit het boeken van inkoopfacturen, telefonisch aanmanen debiteuren, bankbeheer. Ook de projectadministratie is één van jouw taken, zoals het administratief verwerken van binnengekomen opdrachten, het controleren van financiële gegevens van het project, de administratieve afsluiting ervan en de verkoopfacturatie. Aan het einde van de periode ondersteun je jouw collega bij de financiele periodeafsluiting (van diverse BV's) en vanzelfsprekend overige administratieve taken.

Over jou
  • Je beschikt over een relevante financiële opleiding op MBO/HBO niveau, bijvoorbeeld PDB 
  • Je hebt kennis van Excel
  • Kennis van boekhoudpakket AFAS Profit is een pré
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk
  • Je bent betrokken, secuur en discreet
Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Bodegraven.  
 
Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Financieel administratief medewerker- Bodegraven neem je contact op met Erna Beukens - van de Krol op 088-1635533 of mail naar erna.beukens@dwa.nl.