Juridisch administratief medewerker - Bodegraven


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBO
DWA is een ingenieurs- en adviesbureau. Samen streven wij ernaar om de wereld te verduurzamen.

De juridische afdeling waar je komt te werken biedt juridische ondersteuning, zowel intern als extern naar klanten. Denk hierbij aan compliance werkzaamheden (nieuwe wet- en regelgeving), het opstellen en beoordelen van overeenkomsten met onze klanten, aanbestedingswerkzaamheden en meer. 

De functie

Samen met de bedrijfsjuriste vorm je de juridische afdeling van DWA. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitzoeken van wet- en regelgeving, het voorbereiden van overeenkomsten, het nakijken van juridische documenten, het beheren van alle juridische documentatie voor DWA en het bieden van secretariële ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden.

Over jou

  • Minimaal de afgeronde opleiding Juridisch administratieve dienstverlening (MBO-niveau  4)
  • Juridische werkervaring is een pré
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift vloeiend
  • Je weet van aanpakken en hebt een actieve ondersteunende houding
  • Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk
  • Je bent op korte termijn inzetbaar op parttime basis (16-24 uur per week). Flexibele werktijden zijn bespreekbaar; denk hierbij aan het verspreiden van uren over verschillende dagen.
  • Je bent betrokken, secuur en discreet.
  • Je wilt een bijdrage te leveren aan het duurzamer maken van deze wereld
Deze functie is beschikbaar op onze locatie in Bodegraven.  
 
Over DWA

Binnen DWA is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgen we steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en kennis te delen. In februari 2018 reikte Effectory het maximale aantal sterren (3) voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Juridisch administratief medewerker - Bodegraven neem je contact op met Birgit Steerneman op 088-1635389 of mail naar birgit.steerneman@dwa.nl