Specialist Commissioning


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding MBO | HBOZorg jij voor een opleverdossier zonder restpunten?


Afwisselend en verantwoordelijk werk op prachtige locaties in de Randstad; dat bieden wij jou! Je maakt onderdeel uit van de Group Building Quality, die bestaat uit specialisten op het gebied van commissioning. Je controleert en beoordeelt o.a. tekeningen en documenten en installaties op uitganspunten, kwaliteit, kwantiteit, functionaliteit en bijbehorende duurzame prestaties. Daarmee draag je bij aan de kwaliteitsverbetering en -borging van onze ‘trotsprojecten’. Zoals de Valley en Hourglass in Amsterdam en voor Unilever in Wageningen. Je werkt aan projecten in de nieuwbouw en renovatie, kantoren en datacenters. Geen dag is hetzelfde. Zie onze projecten

Dit ben jij
  • Je beseft dat het DWA-motto, duurzaamheid werkend maken, voor een groot deel afhangt van de manier waarop we de kwaliteit bewaken in het ontwerp-, realisatie- en opleverproces. Het belang is groot, want we garanderen kwaliteit en prestaties voor langere tijd.
  • Je bent een sterke persoonlijkheid en straalt dat ook uit. Jij bent degene die mensen bij de les houdt en soms ter verantwoording roept, dus je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.
  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek en/of Meet- en Regeltechniek (MIT of gelijkwaardig). Een TVVL-diploma Commissioning is een pré. Je hebt ervaring met kwaliteits- en montage-inspecties.
  • Je bent vakspecialist op installatiegebied; je weet het hele spectrum van een project te overzien en te beoordelen. Van de aardleiding tot de luchtbehandelingskast en alles wat daartussen zit; van alle installatieonderdelen weet je wat ze moeten doen en óf ze dat ook doen.

Dit is wat je te wachten staat
Jij bent de rechterhand van de Commissioningsmanagers. Je voert vooral het voorbereidende controlewerk uit op kantoor en doet soms veldwerk op de bouwplaats. Dat doe je nu nog met iPads, waarop alle tekeningen, plattegronden, foto’s en checklijsten staan. Straks doe je dat met augmented reality-tools. Want bij DWA blijven we innoveren en vooroplopen.

Wij houden niet van restpunten schrijven. We leggen de dingen vast die goed gaan en zorgen ervoor dat er geen restpunten zijn aan het eind van de rit. Daarin is DWA wezenlijk anders dan andere adviseurs.

Je krijgt bij DWA de kans om je in je loopbaan verder te ontwikkelen en daar zelfs je eigen route voor uit te stippelen. DWA biedt maar liefst 32 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, gezonde smoothies en veel leuke uitjes. Je komt te werken in een gebouw dat uitstraalt waar DWA voor staat: duurzaam, groen en gezond. 

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we doen het gewoon. DWA maakt duurzaamheid werkend. We adviseren en ontwerpen, maar we zijn er ook als het gebouw gestalte krijgt, als het in gebruik is. We durven te garanderen dat wat we bedenken ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA is koploper in de energietransitie, we spelen in de ‘Champions League’ als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen. We denken stappen vooruit. Durven te dromen. En maken die dromen samen tastbaar.

Geert Jan Hoogendoorn, manager Quality: “Wij zijn geen traditionele opzichters in het streven naar kwaliteitsborging. We souffleren en stimuleren, masseren en kneden. Alleen als het moet, slaan we met de vuist op tafel. Zo werken we positief kritisch aan opleveringen zonder restpunten, aan projecten die de ambities waarmaken.”

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Specialist Commissioning neem je contact op met Geert-Jan Hoogendoorn (manager Quality) op nummer 06-131 195 99.