Projectleider (junior)


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding HBOZet je tanden in een duurzaam trotsproject, zoals bijvoorbeeld aan de Zuidas!

Als projectleider bij DWA krijg je de kans om te werken aan spraakmakende projecten, projecten die er echt toe doen. Dan hebben we het over klanten als Schiphol, de herontwikkeling van Edge Amsterdam, het Global Food Innovation Center van Unilever op de campus van Wageningen Universiteit. Zie: https://www.dwa.nl/projecten.
Je stuurt gestructureerd alle projectactiviteiten aan, zorgt voor afstemming en samenwerking binnen het projectteam. Je signaleert afwijkingen, communiceert daarover en neemt maatregelen. Verder zoek je actief de samenwerking met opdrachtgevers en andere partijen.

Dit ben jij
  • Jij voelt je eigenaar van het project dat je leidt: bijvoorbeeld een duurzaam project als het NoMa House, waar DWA over de installaties adviseert en het BREEAM-label begeleidt. Je geeft in het adviestraject voor de spraakmakende Hourglass-ontwikkeling alle deelnemers projectenergie.
  • Natuurlijk weet je kwaliteit te leveren. Maar bovenal enthousiasmeer je, zet je met passie je tanden in spraakmakende projecten die je voor 100% wilt laten slagen.
  • Je kent de dynamiek van de diverse segmenten waarvoor we werken, zoals de utiliteit, scholen, zorginstellingen, gemeenten. Je begrijpt de verschillende belangen van de ontwikkelaar, de aannemer en de gebruiker en weet die voor iedereen naar tevredenheid te borgen in het project.
  • Je bent technisch geschoold op minimaal HBO-niveau en snapt de relevantie van je technische kennis. Je kan die ook abstract benaderen. Naast de werking van klimaat- en elektrische installaties, weet je ook hoe meet- en regelsystemen werken. Daarin ben je de gesprekspartner van de klant.
  • Je hebt minimaal vijf jaar gewerkt in een vergelijkbare projectleidersfunctie bij een adviesbureau.
  • Je bent bekend met de verschillende aanbestedingsmethodieken, waaronder de DNR-systematiek.

Dit staat je te wachten
DWA kent een unieke bedrijfscultuur. We zetten er samen de schouders onder, zijn echt geïnteresseerd in elkaar en delen onze kennis vanuit een gezamenlijke, duurzame overtuiging.

Stilstaande wateren vind je niet bij DWA. Je vindt er bevlogen mensen die de wereld willen verbeteren en hun kennis steeds blijven aanscherpen. Je krijgt bij DWA de kans om je in je loopbaan verder te ontwikkelen en daar zelfs je eigen route voor uit te stippelen.

Je werkt voor een middelgroot bedrijf dat groot genoeg is om iconische projecten te realiseren en klein genoeg om flexibel, daadkrachtig en wendbaar te zijn.

DWA biedt maar liefst 32 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, gezonde smoothies en veel leuke uitjes. Je komt te werken in een gebouw dat uitstraalt waar DWA voor staat: duurzaam, groen en gezond.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we doen het gewoon. DWA maakt duurzaamheid werkend. We adviseren en ontwerpen, maar we zijn er ook als het gebouw gestalte krijgt, als het in gebruik is. We durven te garanderen dat wat we bedenken ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA is koploper in de energietransitie, we spelen in de ‘Champions League’ als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen. We denken stappen vooruit. Durven te dromen. En maken die dromen samen tastbaar.

Henk Jansma, manager Building: “Bij DWA zit je aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Dat geldt zowel voor een generalistische als een specialistische route.”


Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Projectleider (junior) neem je contact op met Henk Jansma op nummer 06-86833434 .