Technisch Engineer W


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding HBOPuzzel jij het slimste/duurzaamste gebouw van Nederland in elkaar?


Je krijgt de kans te werken aan spraakmakende projecten, projecten die er echt toe doen. Zoals het duurzame icoonproject Edge in Amsterdam, de nieuwbouw van het Europees Medicijn Agentschap, in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf of van het NoMa House met BREEAM Excellent-ontwerp. Met jouw inzet draag je bij aan een mooie, duurzame en leefbare wereld.

Dit ben jij
  • Je bijt je vast in de puzzelstukjes die je krijgt aangereikt om oplossingen te ontwerpen. Je geniet ervan als je de technische route vindt die optimaal aansluit bij de klantvraag. Je houdt van het aanbrengen van structuur en gaat creatief om met de middelen die je daarvoor ter beschikking hebt.
  • Je weet zelfstandig oplossingen te vinden bij het uitwerken van ontwerpen, tekeningen en berekeningen. Je weet precies welke normen en wetgeving je in acht moet nemen en maakt componentkeuzes die passen bij de functies, vereisten en wensen.
  • Je ontwerpt w-installaties voor gestapelde woningen, kantoor- en overheidsgebouwen, onderwijs- en zorginstellingen, maar ook bijvoorbeeld monumentale panden of laboratoria. Dat kan bijvoorbeeld gaan om WKO-installaties, luchtbehandelingssystemen of koudecentrales. Op elk project druk je het DWA-stempel door duurzaamheid werkend te maken. Lees meer op: https://www.dwa.nl/projecten
  • Je bent inhoudelijk deskundig op het vakgebied van de werktuigbouwkunde, bent daarin minimaal op HBO-niveau geschoold door opleiding en/of ervaring. Maar je kijkt ook over de begrenzing van je vakgebied heen, zodat je vanuit samenhang je eigen discipline beter weet in te richten.
  • Je bent w-engineer, maar hebt ook interesse in de e-techniek. Die twee werelden krijgen immers steeds meer raakvlakken.
  • Je hebt twee tot vijf jaar ervaring in ontwerpen, werkvoorbereiding en/of engineering.
  • Je kent en hebt gewerkt met de relevante ontwerp- en rekenprogramma’s en bent ervaren met Revit of een gelijkwaardig tekenpakket.

Dit staat je te wachten
Er staan BIM-werkplekken tot je beschikking met prachtige tools.

DWA kent een unieke bedrijfscultuur. We zetten er samen de schouders onder, zijn echt geïnteresseerd in elkaar en delen onze kennis vanuit een gezamenlijke, duurzame overtuiging.

Stilstand kennen we niet bij DWA. Je vindt er bevlogen mensen die de wereld willen verbeteren en hun kennis steeds blijven aanscherpen. Je krijgt bij DWA de kans om je in je loopbaan verder te ontwikkelen en daar ook je eigen route in uit te stippelen.

Je werkt voor een middelgroot bedrijf dat groot genoeg is om iconische projecten te realiseren en klein genoeg om flexibel, daadkrachtig en wendbaar te zijn. DWA biedt maar liefst 32 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, gezonde smoothies en veel leuke uitjes. Je komt te werken in een gebouw dat uitstraalt waar DWA voor staat: duurzaam, groen en gezond.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we doen het gewoon. DWA maakt duurzaamheid werkend. We adviseren en ontwerpen, maar we zijn er ook als het gebouw gestalte krijgt, als het in gebruik is. We durven te garanderen dat wat we bedenken ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA is koploper in de energietransitie, we spelen in de ‘Champions League’ als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen. We denken stappen vooruit. Durven te dromen. En maken die dromen samen tastbaar.

Henk Jansma, manager Building: “Je werkt aan high-end projecten. De variëteit in projectgroottes en segmenten, dat is onze échte rijkdom. Creatieve deskundigheid is onze kracht.”


Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Technisch Engineer W neem je contact op met Henk Jansma op nummer 06-86833434 .