Adviseur Energy


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding HBOMet jouw overtuigingskracht versnel je de energietransitie!Nederland gaat van het aardgas af. Wil jij echt impact maken op de energietransitie? Heb je vanuit je persoonlijk passie voor een duurzame wereld misschien zelfs dé oplossing bedacht? Dan ben jij de adviseur waarnaar we op zoek zijn! Bij DWA kom je met gelijkgestemde collega’s aan het roer te staan om de koers van de energietransitie te bepalen!

Als adviseur ben je betrokken bij grote en innovatieve projecten in de gebouwde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het complete adviestraject, van de acquisitie tot en met de oplevering. En dat zijn geen kinderachtige projecten. Binnen ons Energy-team draag je bij aan het aardgasvrij maken van wijken, gemeenten, provincies of de hele vastgoedportefeuille van een woningcorporatie.

Dit ben jij
  • Duurzaamheid is voor jou geen platgeslagen woord, maar een overtuiging, een missie. Je hebt een uitgesproken visie op de energietransitie en ziet het verwezenlijken van dat doel als een persoonlijke uitdaging. Je blijft continu op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties op dat gebied. Samen met de opdrachtgever wil je de wereld mooier, duurzamer en leefbaarder maken.
  • Je spreekt de taal van projectontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties.
  • Je bent zeer communicatief en gedijt goed in teams. Dat zijn jouw sterke kanten, van nature.
  • Je voelt je thuis in de rol van procesleider én in die van kennismakelaar. Die rollen vervullen je met passie.
  • Je bent analytisch sterk en kunt conceptueel denken. De vraag van de opdrachtgever en de gegevens die je krijgt aangereikt, zijn voor jou genoeg om te weten welk concept daar bij past. Je weet dat ook nog eens helder uit te leggen, met overtuigingskracht. 
  • Je hebt een groot netwerk en kunt daar werk uit genereren. Je bent in staat om bij bestaande opdrachtgevers de goede relatie uit te breiden.
  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
  • Je hebt minimaal vijf jaar gewerkt in een (commerciële) projectleiders- of adviseursfunctie.

Dit staat je te wachten
Je bedenkt en realiseert samen met je team innovatieve concepten en oplossingen. Geen standaardwerk. Je vertaalt de hoge ambities van onze opdrachtgevers steeds in vernieuwende projecten. Je bekijkt de opgaven integraal. Daarmee ga je naar de opdrachtgever om de oplossing te presenteren en een stappenplan uit te zetten.

DWA is niet van het adviezen neerleggen en wegwezen. We blijven betrokken bij de realisatie van het ontwerp en zelfs in de exploitatiefase. Dat geeft jouw rol en je adviezen extra gewicht.

Je krijgt bij DWA de kans om je in je loopbaan verder te ontwikkelen.

Je werkt voor een middelgroot bedrijf dat groot genoeg is om iconische projecten te realiseren en klein genoeg om flexibel, daadkrachtig en wendbaar te zijn.

DWA biedt maar liefst 32 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, elektrische leaseauto’s, gezonde smoothies en veel leuke uitjes.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we doen het gewoon. DWA maakt duurzaamheid werkend. We adviseren en ontwerpen, maar we zijn er ook als het gebouw gestalte krijgt, als het in gebruik is. We durven te garanderen dat wat we bedenken ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA is koploper in de energietransitie, we spelen in de ‘Champions League’ als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen. We denken stappen vooruit. Durven te dromen. En maken die dromen samen tastbaar.

 Hans van der Heide (manager Energy): “DWA loopt voorop in het vormgeven van de energietransitie. Je krijgt de kans om samen met opdrachtgevers het verschil te maken door te werken aan duurzame oplossingen.”


Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Adviseur Energy neem je contact op met Hans van der Heide (Manager Strategy) op nummer 06 - 20210220.