Engineer installatietechniek


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBOWil jij ook technische installaties goed en energiezuinig laten functioneren en wil jij elke dag met voldoening op je werk terugkijken? Dat kan! Wij hebben een passie voor duurzame installaties die wij graag met jou delen. 

Als Engineer installaties bij DWA is geen dag hetzelfde. Samen met het projectteam houd je je bezig met de engineeringswerkzaamheden en het verbeteren van gebouwgebonden werktuigkundige  installaties in de bestaande bouw.

Werk je nu in de installatiebranche en wil je invloed hebben op systeemkeuzes? Bij ons kun je het verschil maken. Je bent vanaf dag 1 betrokken bij het adviseren van onze opdrachtgevers en zorgt er samen met de projectleider voor dat installaties écht doen wat ze moeten doen.

Jouw werkdag als engineer installaties….

Start met een projectoverleg met jouw projectteam. Samen spreken jullie lopende projecten en planning door.

Je installeert je aan jouw bureau en neemt je mail door. Na het beantwoorden van enkele e-mails, vraagt een collega die installaties monitort of je hem kan helpen bij het opstellen van een verbeterplan.

Een opdrachtgever heeft gebeld en geeft aan dat de installatie in zijn gebouw niet goed werkt. De gebruikers in zijn kantoorpand ervaren hinder. Kan DWA helpen? Samen met je collega bespreek je de aanpak en maak je een afspraak met je collega om het gebouw te bezoeken om de problemen te inventariseren.

Je maakt een verbetervoorstel, wat je voorlegt aan de projectleider. Samen adviseren jullie de opdrachtgever.

Tijdens de lunch word je onder het genot van een broodje of verse soep bijgepraat door een collega die zich bezig houdt met ontwikkeling van Machine Learning in de gebouwde omgeving. Machine Learning wordt ingezet om beschikbare data uit een GBS volledig automatische te analyseren en de prestaties weer te geven op een data-analyse platform zoals Azure van Microsoft.  

Na de lunch werk je verder aan een werkomschrijving voor een gasloos energieconcept voor een woongebouw. Dit bespreek je vervolgens met je projectleider.

Over jou
  • je hebt een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, regeltechniek of installatietechniek. Bij voorkeur op MBO-niveau, maar ook als je dit door werkervaring hebt verkregen ben je wellicht een geschikte kandidaat; 
  • je hebt enige kennis van installatietechniek en bent praktisch ingesteld;
  • samen met ons wil jij een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van de wereld;
  • je bent leergierig en nieuwsgierig.
  • ook als je meer praktische kennis bezit én een ambitie hebt om het adviesvak te leren; nodigen we jou uit om te reageren! 

Over ons 
Bij DWA krijg je de mogelijkheid te werken aan mooie projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. En daar komen er wat ons betreft nog heel wat bij! 
We werken hard, maar ontspannen ook tijdens leuke borrels, uitjes en gezamenlijke lunchpauzes. Naast flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden. 

Het betreft een vacature voor onze vestiging in Bodegraven (vanaf september in Gouda).

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.
Ook kun je heel eenvoudig reageren per mail, telefoon of Linkedin. Vooruitlopend op een officiële sollicitatie kan je ook eerst een kopje koffie komen drinken om laagdrempelig te bespreken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Voor vragen en meer informatie over de functie van Engineer installatietechniek neem je contact op met Hans Buitenhuis op nummer 06 - 229 096 68.