Engineer Werktuigbouwkunde


Dienstverband Vast
Locatie Bodegraven
Opleiding MBO | HBOBen jij nieuwsgierig en leergierig en wil jij elke dag met voldoening op je werk terugkijken? Dat kan! Wij hebben een passie voor duurzame installaties die wij graag met jou delen. Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van deze wereld. Door op een slimme, verantwoorde en eerlijke manier samen te werken aan mooie projecten.

Als (technisch) Engineer Werktuigbouwkunde bij DWA is geen dag hetzelfde. Samen met het projectteam sta jij aan de basis van Smart Buildings! Jij houdt je bezig met de engineering van gebouwgebonden - met name werktuigkundige - installaties. Jouw afwisselende takenpakket bestaat onder andere uit het maken van installatietechnische berekeningen, opstellen van hydraulische schema’s, calculaties en directiebegrotingen. Je vindt het leuk om nieuwe methoden en technieken (BIM, Vabi-elements, Trnsys) in te zetten en een onderscheidend ontwerp te maken. Het lukt jou om de vertaalslag te maken van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een passend gedetailleerd en functioneel ontwerp!

“Ik werk hier nu 2 maanden en heb het enorm naar m’n zin. Ik krijg hier de kans om aan bijzondere projecten te werken. Ik werk nu bijvoorbeeld aan een zwembad waarin voor mij hele nieuwe technieken worden toegepast. Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor de goede werking van installaties. Ik kan mijn kennis van de opleiding en opgedane werkervaring hier goed kwijt en leer nog dagelijks bij.

De sfeer is prima, soms is het flink aanpoten, maar gelukkig maken we ook geregeld even tijd om gezellig koffie te drinken met elkaar of voor een potje tafelvoetbal.’’

Andie Goeree, Technisch Engineer

Over jou
  • je hebt een afgeronde MBO+ of HBO-opleiding WTB, elektrotechniek en/of HIT;
  • je hebt enige kennis van energie- en klimaattechniek;
  • samen met ons wil jij een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld;
  • je bent open minded en nieuwsgierig;
  • ook vind je het leuk om via DWA een aanvullende opleiding te volgen zoals meet- en regeltechniek of HIT. 

Over ons 
Bij DWA krijg je de mogelijkheid te werken aan mooie projecten voor  toonaangevende opdrachtgevers. En daar komen er wat ons betreft nog heel wat bij!

Onze werknemers zijn ons grootste kapitaal. DWA is trotse bezitter van het keurmerk voor Goed Werkgeverschap van Effectory (3 sterren!). Bij DWA werken we hard, maar ontspannen we ook tijdens leuke borrels, uitjes en gezamenlijke lunchpauzes. Naast flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden. Stilstaan is geen optie! Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima en je krijgt een marktconform salaris.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Engineer Werktuigbouwkunde neem je contact op met Arie Huisman (Managing Partner) op nummer 06-12997862.