Adviseur verduurzaming vastgoed


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding HBOZet jouw kennis en ervaring in voor realisatie van spraakmakende duurzame projecten!


Jij wilt interessante duurzaamheidsprojecten werkend maken bij onze klanten. Je hebt al werkervaring op het gebied van duurzame energie en je bent op zoek naar een nieuwe inspirerende omgeving met leuke collega’s die net als jij bevlogen zijn om Nederland aardgasvrij te maken en echt impact te hebben op de energietransitie in Nederland.

Dit vind jij leuk om te doen!
Je vindt het leuk om meerdere partijen bij elkaar te brengen en je kent het belang van samenwerking en sturing. Samenwerken aan een doel om zo alle stakeholders bij elkaar te krijgen. In een samenwerkingsverband neem je al graag de leiding en als regisseur van het proces voel jij je het prettigst. Bijvoorbeeld als regisseur in het proces naar de realisatie van een WKO-net voor Energierijk Den Haag. De verkenning van warmtenetten (voorbeeld warmtenet Zandweerd) en de mogelijkheid daarvan in wijken en bedrijventerreinen onderzoeken heb jij in de vingers.
Als regisseur/ adviseur help jij met het opstellen van een (warmte-)visie en strategie en alle mogelijkheden hierin te onderzoeken. Met jouw geduld, oplossingsvermogen en open houding, ben je een prettige gesprekspartner en stap je gemakkelijk op mensen af. Creativiteit is onderdeel van jouw job; het ontwerpen van bijvoorbeeld het spel Gamification voor Tripel A Reno geeft jou energie!

Jouw werkdag…
Jouw takenpakket en werkdag zitten boordevol afwisseling; van een formeel overleg met een grote vastgoedeigenaar op de projectlocatie tot een informeel overleg met directe collega’s. De afwisseling van het kantoorwerk en de onderzoeken en overleggen op locaties maakt het spannend. Zelf door een gebouw lopen voor een gebouwonderzoek, het proces begeleiden om een warmtetransitievisie voor een gemeente op te stellen en het verrichten van een bronnenverkenning naar verschillende warmtebronnen in een bepaald gebied (geothermie, aquathermie, WKO, restwarmte). Iedere dag is anders!

Rik Altena, senior adviseur duurzaamheid: ‘de vrijheid om je eigen (ontwikkel-)richting te bepalen, de verantwoordelijkheid die je krijgt en te doen wat je echt leuk vindt; dat vind ik bij DWA! Het werken met leuke collega’s. ‘

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Werken bij DWA betekent jezelf ontwikkelen in een omgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.
 
Wil jij werken bij een van de Beste Werkgevers van NL?
Als een van de beste werkgevers van Nederland laten wij onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: maar liefst 32 (!) vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een bijzondere cultuur waarin iedereen elkaar helpt, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?
Heb jij zin in deze functie en wil je zo snel mogelijk starten? Bel of mail dan direct met Martine Boegheim (recruiter), 06-15165898 | martine.boegheim@dwa.nl

Daarnaast ontvangen wij ook graag je motivatie met CV langs de reguliere weg! Reageer dan via ons Online Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over de functie, neem je contact op met Martijn Koop (manager Energy) op nummer 06-12829778. Website: www.dwa.nl

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Go to Top