Engineer / modelleur W


Dienstverband Vast
Locatie Rijssen
Opleiding MBO | HBOZet je technische kennis in voor realisatie van spraakmakende duurzame projecten!


Als ervaren Engineer/modelleur W werk je bij DWA aan toonaangevende en ambitieuze projecten die er écht toe doen. Zoals het duurzame icoonproject Edge in Amsterdam-West, Floating Office, de Internationale School Utrecht (ISU), de nieuwbouw van het Europees Medicijn Agentschap of het NoMa House met BREEAM Outstanding certificaat. Samen met collega’s werk je aan deze prachtige projecten in zowel het uitbreiden, vervangen en renoveren van werktuigbouwkundige installaties. Aan jou de eer om de duurzame concepten daadwerkelijk uit te denken en te engineeren. Eigenlijk bouw je de virtuele installatie en stem je dit af met andere partijen zoals de architect en constructeur. In samenwerking met deze partijen bouw en engineer je het virtuele model (BIM).

Onze projecten strekken zich uit over Nederland met een zwaartepunt in de Randstad. Met jouw inzet draag je bij aan een slimme, duurzame en leefbare wereld.

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren, (technisch) begeleiden van het integrale ontwerp. Met je collega’s – ook op andere vakgebieden – werk je nauw samen en ontwerp je de integrale oplossingen. BIM is voor jou bekend terrein. Met jouw ervaring met de modelleer-applicatie Revit maak je gecompliceerde en technische ontwerpen en kun je je bij ons ook nog eens verder ontwikkelen. Het gaat over meer dan vermogens, afmetingen, de inpasbaarheid en de bereikbaarheid; een goed ontwerp heeft impact op het totaal.
Vanuit de eisenpakketten voor comfort, kwaliteit en prestaties, begint een goed ontwerp met conceptafwegingen en varianten. De ontwerpafstemming vindt meer dan ooit in het digitale model plaats. Goede onderbouwingen van de keuzes en ook van de varianten die niet worden gekozen, maken deel uit van je werk.

Jouw werkdag…
Naast het technische reken-/tekenwerk overleg je veel met collega’s; dan weer stem je af met de e-modelleur, dan zit je weer aan tafel met een collega die alle expertise in huis heeft over wko-installaties. Overleggen doe je ook met externe partijen. Bijvoorbeeld met de architect om bijvoorbeeld de inpassing van een luchtbehandelingskast optimaal af te stemmen. Je gaat mee naar de opdrachtgever, om samen met de projectleider een toelichting te geven op het ontwerp. Tussen de bedrijven door- en uiteraard als het verantwoord is- is er tijd om te darten of tafeltennissen met een collega. Jouw dagen zijn flexibel in te delen en je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen in wat je doet of om je horizon te verbreden. Graag zelfs!


Wouter Overmars, projectleider en BIM modelleur W: “DWA loopt voorop in BIM en gaat steeds een stap voor in de verdere doorontwikkeling. Je krijgt hier volop de ruimte om mee te denken over nieuwe tools, nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen. Ga je juist liever wat dieper de techniek in? Weet dan dat de technische uitwerking van de installaties ook steeds meer op het bordje van de modelleur komt te liggen.”


Kortom: je bent technisch, hebt een passie voor duurzaamheid en gaat voor kwaliteit!

En dit zijn wij 
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.  

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.   
 
Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie, neem je contact op met Henk Jansma (manager Building) op nummer 06-86833434. Website: www.dwa.nl

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Go to Top