Junior technicus engineering W


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding MBO | HBOZet je technische kennis in voor realisatie van spraakmakende duurzame projecten!


Als junior Technicus Engineering W werk je binnen team Bright nauw samen met drie ervaren engineers, die staan te trappelen om jouw technische kennis uit te breiden. Samen werk je aan het ontwerp, de voorbereiding en de realisatie van onze duurzame projecten. Projecten die er echt toe doen.

Een voorbeeld van een project is de verduurzaming van de RAI Amsterdam en de prestatiemonitoring voor de gemeente Delft. Jij ontwerpt, engineert (integrale) werktuigbouwkundige installaties waarbij met diverse technieken wordt gewerkt. Samen met ervaren collega’s werk je aan deze projecten in zowel het uitbreiden, vervangen en renoveren van werktuigbouwkundige installaties. Je bent verantwoordelijk voor (het technisch begeleiden van) de calculatie- en werkvoorbereiding en jij hebt jouw belangrijke aandeel in elk project.

Onze projecten strekken zich uit over Nederland met een zwaartepunt in de Randstad. Met jouw inzet draag je bij aan een slimme, duurzame en leefbare wereld.

Jouw baan bij DWA
Met jouw werktuigbouwkundige achtergrond (mbo of hbo) zet jij jouw kennis en ervaring graag in om (omvangrijke) gebouwinstallaties uit te werken en/of te analyseren op mogelijke problemen. Hierbij maak je gebruik van je technische bagage en of kennis binnen DWA. In samenwerking met collega’s zet je je in om creatieve technische oplossingen te ontwerpen, en vraagt ontbrekende informatie op. Je kennis zet je in om verder te gaan op basis van ‘theoretische’ aannames. Termen als luchtbehandeling, verwarming en koeling, sanitair, energieberekeningen, luchtkanalen- en leidingberekeningen en principe schema’s vliegen jou dagelijks om de oren met de vraag: “wat mag dit kosten? “ Met je collega’s – ook op andere vakgebieden – ben je bereid overal over in mee te denken en te helpen in de uitwerking.
Met jouw starterservaring met teken- en modelleerapplicaties zoals AutoCAD, Revit en Stabicad maak je mooie ontwerpen en kun je je bij ons ook nog eens verder ontwikkelen.

Jouw team Bright
Het team van 7 enthousiaste collega’s, waarvan jij als technicus deel uitmaakt, ontwikkelt digitale producten die ons helpen om gebouwen en installaties slim, gestandaardiseerd en continu te kunnen monitoren. Met als doel dat ze optimaal en duurzaam (blijven) presteren. Samen werk je aan het uitbreiden, vervangen en renoveren van werktuigbouwkundige installaties. Je bent specifiek verantwoordelijk voor de calculatie- en werkvoorbereiding. Door jouw inzet draag je bij aan de ontwikkeling van digital twins van klimaattechnische installaties, optimale benutting van IoT-data, het halen van BREEAM-/LEED-/WELL-eisen.

Over jou
Jij hebt een werktuigbouwkunde opleiding afgerond en staat aan het begin van jouw carrière. Je wilt echt verschil maken en iets betekenen in de wereld. Waar kun je jouw eerste baan beter starten als bij DWA?!

Kortom: je bent technisch, hebt een passie voor duurzaamheid en gaat voor kwaliteit!

En dit zijn wij 
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.  

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.   
 
Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Wilfred van der Plas (manager Bright) op nummer 06 - 523 901 31. Website: www.dwa.nl

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Go to Top