Specialist Commissioning


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding MBO | HBOAfwisselend en verantwoordelijk werk; dat bieden wij jou! Je maakt onderdeel uit van de Group Building Quality, die bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten op het gebied van commissioning. Je controleert en beoordeelt onder andere tekeningen, documenten en technische installaties op uitgangspunten, kwaliteit, kwantiteit, functionaliteit en bijbehorende duurzame prestaties. Daarmee draag je bij aan de kwaliteitsverbetering en -borging van onze ‘trotsprojecten’. Zoals de Valley en Hourglass aan de Zuidas in Amsterdam en Unilever in Wageningen. Je werkt aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Geen dag is hetzelfde. Zie onze gave projecten www.dwa.nl/projecten.

Ben jij die specialist die zorgt voor een opleverdossier zonder restpunten?


Voor team Quality zijn wij op zoek naar een Specialist Commissioning die ervoor warm loopt om samen - met collega’s en onze opdrachtgevers - te kijken naar de kwaliteitsverbetering en -borging van onze projecten.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Jij bent de rechterhand van de ervaren Commissioningsmanagers. Je voert vooral het voorbereidende controlewerk uit op kantoor of jouw thuiswerkplek en doet ook wat veldwerk op de bouwplaats. Dat doe je met iPads, waarop alle tekeningen, plattegronden, foto’s en checklijsten staan. Straks doe je dat met augmented reality-tools.

We leggen de dingen vast die goed gaan en zorgen ervoor dat er geen restpunten zijn aan het eind van de rit.

Geert Jan Hoogendoorn, manager Quality: “Wij zijn geen traditionele opzichters in het streven naar kwaliteitsborging. We souffleren en stimuleren, masseren en kneden. Alleen als het moet, slaan we met de vuist op tafel. Zo werken we positief kritisch aan opleveringen zonder restpunten, aan projecten die de ambities waarmaken.”

Waar versterk jij ons team mee?
  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek en/of Meet- en Regeltechniek (MIT of gelijkwaardig). Een TVVL-diploma Commissioning is een pré. 
  • Je bent dolenthousiast over technische installaties, weet daarover al heel veel of wilt daarover juist nog meer leren! Van de aardleiding tot de luchtbehandelingskast en alles wat daartussen zit; van alle installatieonderdelen weet je wat ze moeten doen en óf ze dat ook doen of je wilt dit leren.
  • Je beseft dat het DWA-motto ‘Wij maken duurzaamheid werkend’ een belangrijk onderdeel is waarop we de kwaliteit bewaken in het ontwerp-, realisatie- en opleverproces. Het belang is groot, want we garanderen kwaliteit en prestaties.
  • Je bent een sterke persoonlijkheid en straalt dat ook uit. Jij bent degene die jouw collega's bij de les houdt en kritische vragen stelt, dus je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.

DWA jouw nieuwe werkgever?
DWA is een club die al sinds 1986 bestaat en waar collega’s doorgaans langer dan gemiddeld blijven werken. Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat er een continue stroom is van kennis en van creativiteit; dat verwachten we van al onze collega’s en dat houdt ons scherp. Er is veel vrijheid om zelf teams samen te stellen van verschillende collega’s over verschillende locaties, of om jezelf op te werpen voor een specifiek projectteam. Zo leer je collega’s snel kennen, doe je steeds veel verschillende soorten kennis op en is er veel variatie in de projecten die je dagelijks doet. Binnen DWA is kennisdeling heel belangrijk. Zo is er een DWA Academy. We staan regelmatig op het podium om nieuwe ontwikkelingen en projecten - met collega’s en partners - te delen en de successen te vieren.

Daarnaast laten we onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, wij maken duurzaamheid werkend. We adviseren en ontwerpen en garanderen dat wat we bedenken, ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA speelt een toonaangevende rol als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de gebouwde omgeving te verduurzamen!

Wij maken duurzaamheid werkend! Doe je mee?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met teammanager Geert-Jan Hoogendoorn (06-131 195 99) of met P&O-adviseur Martine Boegheim (06- 151 658 98). Website: www.dwa.nl
Go to Top