Teamleider Bouwfysica & Brandveiligheid


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding HBO | WOTeamleider Bouwfysica & Brandveiligheid bij DWA


Wij voelen ons verantwoordelijk voor duurzame, veilige en gezonde gebouwen. Jij ook?

Duurzaamheid, gezondheid en (brand-)veiligheid spelen een belangrijke rol in onze advisering. Dit begint niet bij de techniek, maar bij het gebouw zelf. Daarbij spelen omgevingsinvloeden van het klimaat, geluid en windhinder een belangrijke rol.

Bij DWA werk je vanuit het team Bouwfysica aan zowel lokale opdrachten als grote projecten. Onze projecten strekken zich uit over heel Nederland met een zwaartepunt in de Randstad.
Je werkt met de collega’s van installatieadvies, de energiestrategen en de kwaliteitscontroleurs in integrale teams. Ons principe daarbij is dat een goed gebouw begint bij een goed bouwfysisch ontwerp. Installaties vullen aan waar dat nodig is. Wij brengen innovatieve concepten in de praktijk. Hiermee zorgen we voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat. Voor ons gebouwadvies hanteren we duurzaamheidslabels, zoals BREEAM en GPR.

Jouw team
Het team Bouwfysica maakt onderdeel uit van de groep Building dat uit 5 teams bestaat. Als teamleider maak je deel uit van het bestuur van de groep Building. Je bepaalt samen de nieuwe koers voor onze advisering voor de gebouwde omgeving. Binnen het team Bouwfysica hebben we een gezonde mix van junioren en senior-professionals met veel werkervaring en kenniskapitaal.

Onze ambitie is om door te ontwikkelen. Daarom voegen we graag aan het team een inhoudelijke teamleider toe. Deze professional kan het team uitbouwen tot een gevestigde naam en weet hoe hij de duurzaamheidsambities verder kan vormgeven. Natuurlijk vraagt dit om creativiteit en bewandel je samen met het team nieuwe wegen. Bijvoorbeeld Circulair bouwen en Natuurinclusief bouwen. 

Jouw baan bij DWA
Vanuit je kennis en ervaring start je als Teamleider Bouwfysica bij DWA direct met het leiden van diverse projecten van A tot Z. Dit doe je met het team Bouwfysica, waarbij jij de leiding hebt en nauw samenwerkt met jouw teamleden. Jij ziet het als een uitdaging om de adviesdiensten van het bouwfysicateam intern en extern verder uit te bouwen. Je bent een gedreven teamplayer, neemt de regie en zorgt ervoor dat jouw visie wordt omgezet in concrete veranderingen. Jij bent het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgever en genereert zelf ook nieuwe opdrachten vanuit jouw persoonlijke netwerk.
Jij voelt je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het team. Dankzij jouw kennis en ervaring weet je hoe je dit kunt aanpakken. Daarbij heb je oog voor de individuele ontwikkeling.

Kortom: je hebt een passie voor duurzaamheid en circulariteit & mensen en wilt graag een eigen team uitbouwen om grote successen te boeken!

En dit zijn wij 
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het duurzaam maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.  

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met ruim 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.   
 
Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij stimuleren onze collega’s om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, DWA Academy, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?

Ben jij die ervaren Teamleider Bouwfysica, met WO- of HBO-achtergrond en een bak werkervaring? Dan ontvangt Lakehouse (W&S bureau)  graag jouw motivatie met CV! Neem contact op met Maarten Schouten van Lakehouse | 06-29239077 | e-mail: maartenschouten@lakehouse.nl 

Ook met vragen over de functie of eens een uurtje (digitaal) meekijken, neem je contact op met MAarten Schouten van Lakehouse. 

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Website: www.dwa.nl
Go to Top