Learning & Development Professional


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding HBOStimuleer jij onze medewerkers om te groeien?


Het volledige potentieel en talent uit onze medewerkers halen, om zo onze missie ‘Wij maken duurzaamheid werkend’ te realiseren. DAT doen we bij DWA.

Als medewerkers bijdragen aan deze missie en doen waar zij goed in zijn, kunnen zij hun talenten optimaal ontplooien.

Jouw ambitie is om de hele organisatie naar een steeds hoger niveau te tillen. Samen, slim en snel. Je bereikt die ambitie dankzij een mix van expertises - je doorgrondt complexe en snel evoluerende organisatiestructuren en weet wanneer welke opleidingsstrategieën werken - en een oprechte drive om het maximale uit Learning & Development initiatieven te halen.

Dit ben jij
Je houdt van mensen en haalt graag het beste in hen naar boven. Uiteraard hou je de ontwikkelingen op Learning & Development gebied met haviksogen in de gaten en vertaal je de meest kansrijke innovaties naar de realiteit. Om succesvol te zijn in deze rol, is het belangrijk dat je de lat hoog legt en alle stakeholders aanhaakt en aangehaakt houdt.

In de functie van Learning & Development Professional (32 uur per week) werk je nauw samen met het HR-team en het MT. Je ontwikkelt en implementeert nieuwe ontwikkelprogramma’s, de DWA Academy, en waarborgt en verbetert de kwaliteit van bestaande programma’s. In deze baan heb je veel eigen zeggenschap en verantwoordelijkheid. Jij bent de aanjager binnen het HR-team van drie betrokken collega’s, die samen ‘staan voor de medewerkers’ en HR verder willen professionaliseren binnen DWA.

Je denkt strategisch mee en neemt ook de praktische uitvoering voortvarend ter hand. Met enkele jaren ervaring als ontwikkelaar van trainingsprogramma’s, coach en/of HRM-adviseur inspireer je het huidige team.

Jouw baan bij DWA
Je hebt een afwisselende baan bij een ambitieus adviesbureau in de verduurzaming van Nederland. Je krijgt veel zelfstandigheid, maar staat er nooit alleen voor. Bij DWA kun je terugvallen op de kennis, expertise en gezelligheid van 120 gedreven en enthousiaste collega’s……en natuurlijk het driekoppige HR-team.

Samen werk je aan de talentontwikkeling bij DWA. Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Laat jij ze maximaal ‘shinen’?

Jij bent ‘het brein’ achter het Learning & Development beleid bij DWA en voert dit ook uit. Van introductie & onboarding, naar de opleiding & training binnen de DWA Academy, het stroomlijnen van gesprekscycli tot aan het bijdragen/vormen van beleid voor het ‘boeien en binden’ van medewerkers. Aan dit roer sta jij!

We hebben een start gemaakt met een mooie DWA Academy, die zeker nog wat TLC (Tender, Love & Care) nodig heeft om perfect te zijn. Je ontwikkelt en implementeer nieuwe trainingsprogramma’s voor onze adviseurs en engineers, waarmee onze DWA Academy groeit; en de medewerkers ook!

Je houdt van mensen en haalt het beste in hen naar boven. Het liefste voer jij diverse evaluatie-/ werkplan- en coaching gesprekken met medewerkers. Hierbij stimuleer je hen om de vastgestelde persoonlijke leerdoelen te behalen. Dat doe je niet alleen. Tevens begeleidt je de managers en teamleiders in het voeren van deze gesprekken.

Verder houdt jij je bezig met het hands-on organiseren van incompany trainingen, het bewaken en evalueren hiervan en (laten) opstellen van studieovereenkomsten hiervoor.


Martine Boegheim, Recruiter - HR team: ‘Bij DWA kun je jezelf zijn en je eigen loopbaan uitstippelen. Wil je meer of minder uren werken? Telefoneer je graag terwijl je wandelt? Of loop je graag tijdens lunchtijd hard? Dat kan! Geen werkgever is zo flexibel als DWA.’


En dit zijn wij
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken. 

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.  

Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?

Ben jij hbo-er met een onderwijskundige, psychologie-, coachings- of opleidingskunde achtergrond? Kun je goed overweg met Sharepoint en neem je graag eigen initiatief? Krijg je energie van uitdagingen en wil je groeien in je vak? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega! Laat ons weten wie je bent en waarom je graag bij ons wilt werken. Je kunt tot 15 februari 2021 reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Learning & Development Professional, neem je contact op met Martine Boegheim (Recruiter - HR team), op nummer 06-15165898. Website: www.dwa.nl

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Website: www.dwa.nl
Go to Top