Projectontwikkelaar energietransitie en duurzame warmteprojecten


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding WODe transitievisies zijn klaar en wijkuitvoeringsplannen worden nu gemaakt. Samen met de collega's in het team, met de opdrachtgever en met stakeholders in het veld, stomen we nu door naar het daadwerkelijk ontwikkelen en realiseren van onze aardgasvrije oplossingen voor een gebied. Duurzaamheid echt werkend maken!

Wanneer het gaat om collectieve warmtevoorzieningen in nieuwbouwgebieden en in bestaande wijken en stadsdelen, ben jij als ‘Projectontwikkelaar energietransitie’ in je element.
 
Jouw werkdag
Van begin tot eind word jij dé spil en verbindende factor in onze veelzijdige ontwikkelprojecten. Jij weet de brug te slaan tussen de beleidsplannen en het in beweging krijgen van de contractvorming zodat de realisatie kan starten. Je hebt vaak meerdere projecten onder je hoede, waardoor jouw werkdagen afwisselend zijn. Zo denk je het ene moment mee over de ontwikkelstrategie en business case van een project met projectontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties. Het andere moment ben je in overleg met de bewoners in de wijk of met leden van een lokale energiecoöperatie, zodat er draagvlak komt voor alle plannen.
Ook voer je contractgesprekken met warmtebedrijven en aannemers om te sturen op de doelen en hen mee te nemen in de projectvisie. Je bewaak je deadlines en financiën, en rapporteert aan de stakeholders over alle fases. In alle projecten werk je nauw samen met de inhoudelijke experts binnen het team. Je hebt een passie voor duurzame warmteconcepten en ervaring opgedaan op het gebied van collectieve energievoorziening. Natuurlijk wordt je enthousiast van een werkomgeving waarin je op alle aspecten van de warmtenetketen jouw expertise kwijt kunt. Dat kan in de functie van Projectontwikkelaar Energietransitie bij DWA!
 
Dit ben jij
Jij snapt dat projecten alleen kans van slagen hebben als ze zijn afgestemd op de wensen van bewoners, gebruikers en andere belanghebbenden. Jouw betrokkenheid, heldere communicatie en gedrevenheid wekken sympathie: jij verbindt partijen en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op komen te staan. Door jouw oog voor details én het grotere geheel weet je precies wat er speelt en krijg je zaken voor elkaar. Verder heb jij:
  • een afgeronde technische, bedrijfskundige, commerciële of andere relevante opleiding op Wo-niveau;
  • 5-10 jaar ervaring met gebiedsontwikkeling en verduurzaming van de energievoorziening, bij voorkeur collectieve warmtevoorziening;
  • ervaring met project- en procesmanagement en met leidinggeven in bouwteamverband;
  • aantoonbaar kennis en ervaring met het ontwikkelen van energiesystemen.
Als persoon ben je iemand met een stevig netwerk en ben je innovatief, zelfstandig, ondernemend en ambitieus ingesteld. Je staat communicatief sterk in je schoenen, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw team
Team Energy bestaat uit 25 gedreven collega’s. De toegevoegde waarde van dit team bij de ontwikkeling van warmteconcepten is dat wij de taal van al de betrokkenen spreken. Door de integrale kennis van de inhoud en ervaring met veel stakeholders, speelt dit team een uitstekende een rol als intermediair bij de ontwikkeling van (grootschalige) warmtenetten.
In het proces om te komen tot een duurzame warmtevoorziening/concept scheiden we de inhoudelijke en de procesrol waar nodig. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om het gehele proces van ontwikkeling te begeleiden.

En dit zijn wij 
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.  

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.   
 
Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, DWA Academy, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?

Ben jij die ervaren Projectontwikkelaar energietransitie en duurzame warmteprojecten met voldoende vlieguren? Dan ontvangt Lakehouse (W&S bureau) graag jouw motivatie met CV! Neem contact op met Maarten Schouten van Lakehouse | 06-29239077 | e-mail: maartenschouten@lakehouse.nl website: www.lakehouse.nl

Ook met vragen over de functie, neem je contact op met Maarten Schouten van Lakehouse.

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Go to Top