Senior adviseur verduurzaming gebouwen


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding HBO | WONederland gaat van het aardgas af. Een enorme opgave waarbij de huidige gasketels in ruim 7 miljoen woningen en gebouwen vervangen moeten worden door duurzame alternatieven. Wil jij écht impact hebben op de energietransitie in Nederland? Dat kan, samen met ons maak jij duurzaamheid werkend!

Onze nieuwe collega Senior adviseur verduurzaming gebouwen heeft een persoonlijke passie voor een duurzame wereld, net als alle collega’s in het huidige team. Met jouw uitgebreide netwerk bij gemeenten, woningcorporaties weet jij wat er speelt op het gebied van de verduurzaming van corporatie- en maatschappelijk vastgoed en heb je ruime ervaring met de strategische verduurzaming van vastgoedportefeuilles; van onderzoek tot realisatie. Jij bent de senior adviseur die onze dienstverlening naar een hoger niveau brengt, (junior) collega’s daarin meeneemt en ons netwerk van relaties en opdrachtgevers uitbreidt. Jij weet duurzaamheidsambities te vertalen naar concrete plannen, business cases en daadwerkelijke realisatie. Hierin werk je samen met deskundige, ambitieuze en enthousiaste collega’s, om samen onze missie ‘Duurzaamheid werkend maken’ te realiseren.

Dit ben jij
Jij snapt dat het verduurzamen van (complexe) vastgoedportefeuilles alleen kans van slagen heeft als ze zijn afgestemd op de wensen van de eigenaren, gebruikers en andere belanghebbenden. Jouw betrokkenheid, gedrevenheid en jouw heldere communicatie werken aanstekelijk: jij verbindt partijen en zorgt ervoor dat er op het juiste niveau besluiten tot verduurzaming genomen worden. Door jouw oog voor details én voor het grotere geheel weet je precies wat er speelt en krijg je zaken voor elkaar. Verder heb je:
  • een afgeronde technische, bedrijfskundige, commerciële of andere relevante opleiding op HBO of WO-niveau;
  • 5-10 jaar ervaring met verduurzaming van vastgoed(portefeuilles);
  • ervaring met project- en procesmanagement en met leidinggeven in (bouw)teamverband;
  • Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich als zelfstandig, innovatief, ondernemend en ambitieus. Dit in combinatie met een flinke dosis lef en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • aantoonbaar kennis en ervaring met het verduurzamen van gebouwportefeuilles, opstellen van business cases en realisatie van projecten;

Jouw team
Met circa 25 collega’s werk je iedere dag hard aan de opgave om Nederland aardgasvrij te maken. Het team bestaat uit een gezonde mix van technisch en financiële specialisten, ervaren adviseurs en procesmanagers. Samen werken wij aan het verduurzamen van gebouwen en verduurzaming van gebieden.
 
En dit zijn wij 
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.  

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.   
 
Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, DWA Academy, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren tot 10 mei 2021 via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Senior adviseur verduurzaming gebouwen neem je contact op met Martijn Koop (06-12829778) of Hans van der Heide (06-20210220) , beiden Manager Energy. Website: www.dwa.nl

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Go to Top