Engineer W - Installatietechniek


Dienstverband Vast
Locatie Gouda
Opleiding MBO | HBOZet je technische kennis in voor realisatie van spraakmakende duurzame projecten!


Als Engineer W werk je bij DWA aan geweldige projecten, projecten die er écht toe doen. Zoals het duurzame icoonproject Edge in Amsterdam, Floating Office, Internationale School Utrecht (ISU), de nieuwbouw van het Europees Medicijn Agentschap of het NoMa House met BREEAM Excellent-ontwerp. Binnen deze technische functie ben je gericht op het ontwikkelen, ontwerpen en engineer van (integrale) installaties waarbij met diverse technieken wordt gewerkt. Samen met collega’s werk je aan deze projecten in zowel het uitbreiden, vervangen en renoveren van werktuigbouwkundige installaties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren, (technisch) begeleiden van de calculatie- en werkvoorbereiding en je zorgt voor een soepel verloop van ieder project.

Onze projecten strekken zich uit over Nederland met een zwaartepunt in de Randstad. Met jouw inzet draag je bij aan een slimme, duurzame en leefbare wereld.

Jouw baan bij DWA
Met jouw werktuigbouwkundige achtergrond zet jij jouw kennis en ervaring graag in om (omvangrijke) gebouwinstallaties – voor utiliteit en woningbouw – uit te werken. BIM is voor jou bekend terrein. In samenwerking met collega’s zet je je in om creatieve technische oplossingen te ontwerpen, en vraagt ontbrekende informatie op. Je kennis zet je in om verder te gaan op basis van ‘voorlopige’ aannames. Termen als luchtbehandeling, CV, GKW, Sanitair, vermogensberekening, luchtkanalen- en leidingberekeningen en principe schema’s vliegen jou dagelijks om de oren. Met je collega’s – ook op andere vakgebieden – ben je bereid overal over mee te denken en te helpen in de uitwerking.
Met jouw ervaring met teken en modelleer-applicaties zoals AutoCAD, Revit en Stabicad maak je mooie ontwerpen en kun je je bij ons ook nog eens verder ontwikkelen. Daarnaast ben je bekend met BIM en werk je met dit model aan grote iconische projecten.

Kortom: je bent technisch, hebt een passie voor duurzaamheid en gaat voor kwaliteit!

Henk Jansma, manager Building: “Je werkt aan high-end projecten. De variëteit in projectgroottes en segmenten, dat is onze échte rijkdom. Creatieve deskundigheid is onze kracht.”

En dit zijn wij 
Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.  

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft. Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.   
 
Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

Is dit wat voor jou?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie of eens een uurtje (digitaal) meekijken, neem je contact op met Henk Jansma (manager Bouwfysica) op nummer 06-86833434.

In deze bijzondere tijd zorgen wij ervoor dat je natuurlijk de sfeer bij ons kunt proeven. Verder is het inwerkprogramma zorgvuldig samengesteld, wijzen wij jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een coach en mentor toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Website: www.dwa.nl
Go to Top