Engineer Elektrotechniek - CAD


Dienstverband Vast
Locatie Veenendaal
Opleiding MBOJe werkt aan geweldige projecten, projecten die er écht toe doen. Zoals het duurzame icoonproject Edge in Amsterdam, de nieuwbouw van het Europees Medicijn Agentschap of het NoMa House met BREEAM Excellent-ontwerp. Met jouw inzet draag je bij aan een slimme, duurzame en leefbare wereld.

Jouw werkdag
Samen met jouw collega’s in Veenendaal werk je aan projecten waarbij duurzaamheid altijd centraal staat. Jouw werk bestaat uit 'engineeren', technische ontwerpen uitwerken, het maken van berekeningen, maar ook 3D-tekenwerk direct voor de projectleider. Samen met de projectleider vertaal jij de vraag van de opdrachtgever naar een technisch ontwerp. 

Dit ben jij
  • Je hebt een theoretische elektrotechnische achtergrond (MBO, MIT-E). En je zet deze kennis graag in om (omvangrijke) gebouwinstallaties – voor utiliteit en woningbouw – uit te werken. De NEN 1010 is voor jou bekend terrein.
  • Je zet je in om oplossingen te ontwerpen, en vraagt ontbrekende informatie op. Je kennis zet je in om verder te gaan op basis van ‘voorlopige’ aannames.
  • De termen: vermogensberekening, kabelberekening, voedingsschema kennen voor jou geen geheimen meer.
  • Met je collega’s – ook op andere vakgebieden – ben je bereid overal over mee te denken (PV-panelen, data-netwerk, brandmeld, CCTV) en te helpen in de uitwerking.
  • Je hebt ervaring met CAD-applicaties zoals AutoCAD en Stabicad. Daarnaast ben je bekend met BIM. Ervaring met Autodesk en Revit, Dialux is een pré.
  • Je hebt een passie voor duurzaamheid en gaat voor kwaliteit.

Quote manager Henk Jansma, manager Building: “Je werkt aan high-end projecten. De variëteit in projectgroottes en segmenten, dat is onze échte rijkdom. Creatieve deskundigheid is onze kracht.”

Dit bieden wij jou
DWA kent een unieke bedrijfscultuur. Bij DWA vind je bevlogen mensen die de wereld willen verbeteren en hun kennis steeds blijven aanscherpen. Door onze eigen DWA-Academy krijg je de kans om je in je loopbaan verder te ontwikkelen en daar ook je eigen route in uit te stippelen. Op locatie Veenendaal beschikken we over een moderne, duurzame en eigenzinnige werkomgeving, passend bij waar wij voor staan.

Je werkt voor een middelgroot bedrijf dat groot genoeg is om iconische projecten te realiseren en klein genoeg om flexibel, daadkrachtig en wendbaar te zijn. DWA biedt maar liefst 32 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, gezonde lunches en veel leuke uitjes.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we doen het gewoon. DWA maakt duurzaamheid werkend. We adviseren en ontwerpen en garanderen dat wat we bedenken ook echt werkt. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Deze functie is eventueel ook in te vullen op onze vestiging in Rijssen. Voor vragen en meer informatie over de functie van Engineer Elektrotechniek - CAD neem je contact op met Henk Jansma op nummer 06-86833434 . Website: www.dwa.nl
Go to Top