Technisch Engineer Werktuigbouwkunde - Installatietechniek


Dienstverband Vast
Locatie Rijssen
Opleiding MBO | HBOZet je technische kennis in voor realisatie van spraakmakende duurzame projecten!

Je werkt aan geweldige projecten, projecten die er écht toe doen. Zoals het duurzame icoonproject Edge in Amsterdam, de nieuwbouw van het Europees Medicijn Agentschap of het NoMa House met BREEAM Excellent-ontwerp. Ook hebben wij veel projecten in het oosten van het land, dichtbij onze vestiging in Rijssen. Met jouw inzet draag je bij aan een slimme, duurzame en leefbare wereld.

Dit ben jij
  • Je hebt een theoretische werktuigbouwkundige achtergrond (MBO, MIT, HBO, HIT-W). En je zet deze kennis graag in om (omvangrijke) gebouwinstallaties - voor utiliteit en woningbouw – uit te werken.
  • Je ontwerpt oplossingen en vraagt ontbrekende informatie op. Je kennis zet je in om verder te gaan op basis van ‘voorlopige’ aannames.
  • De termen luchtbehandeling, CV, GKW, Sanitair, vermogensberekening, luchtkanalen- en leidingberekeningen en principe schema’s kennen voor jou geen geheimen meer.
  • Met je collega’s – ook op andere vakgebieden - werk je in interdisciplinaire teams aan de uitwerking van het ontwerp.
  • Je hebt ervaring met teken- en modelleerapplicaties zoals AutoCAD, Revit en Stabicad en je wilt je er graag verder in ontwikkelen. Daarnaast ben je bekend met BIM.
  • Je hebt een passie voor duurzaamheid.
  • Je bent secuur en gaat voor kwaliteit.

Quote collega Henk Jansma, manager Building: “Je werkt aan high-end projecten. De variëteit in projectgroottes en segmenten, dat is onze échte rijkdom. Creatieve deskundigheid is onze kracht.”

Dit bieden wij jou
DWA kent een unieke bedrijfscultuur. We zetten er samen de schouders onder, zijn echt geïnteresseerd in elkaar en delen onze kennis vanuit een gezamenlijke, duurzame overtuiging.

Bij DWA vind je bevlogen mensen die de wereld willen verbeteren en hun kennis steeds blijven aanscherpen. Door onze eigen DWA-Academy krijg je de kans om je in je loopbaan verder te ontwikkelen en daar ook je eigen route in uit te stippelen. Op locatie Rijssen beschikken we over een moderne, duurzame en eigenzinnige werkomgeving, passend bij waar wij voor staan.

Je werkt voor een middelgroot bedrijf dat groot genoeg is om iconische projecten te realiseren en klein genoeg om flexibel, daadkrachtig en wendbaar te zijn. DWA biedt maar liefst 32 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, gezonde lunches en veel leuke uitjes.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we maken het werkend. We adviseren en ontwerpen en garanderen dat wat we bedenken, ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA is koploper in de energietransitie, we spelen in de ‘Champions League’ als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen. We denken stappen vooruit. Durven te dromen. En maken die dromen samen tastbaar.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Henk Jansma op nummer 06-86833434. Website: www.dwa.nl
Go to Top