Projectassistent(e)


Dienstverband Vast
Locatie Rijssen
Opleiding HBOVind je het leuk om als projectassistent(e) een team van technici te ondersteunen binnen duurzame projecten in de gebouwde omgeving? Ben jij graag het aanspreekpunt en sta je relaties professioneel en vriendelijk te woord?

Voor onze DWA-locatie in Rijssen zoeken we een nieuwe collega! Vanuit deze vestiging ondersteun je in de eerste plaats het team Critical Systems dat uit 12 mensen bestaat. Daarnaast werk je flexibel samen met de zes andere projectassistenten binnen DWA, die de overige teams ondersteunen. Jouw werkzaamheden variëren van (complex) agendabeheer voor de manager tot het nakijken van offertes en projectdocumenten die de teamleden maken. Je helpt je collega’s om deadlines te halen en verliest hierbij zeker de kwaliteit niet uit het oog!

Daarnaast omvat de functie een deel hospitality. Op de locatie Rijssen ontvang je zakelijke relaties, houd je de voorraad van kantoorbenodigdheden in de gaten en draag je zorg voor de postverwerking. Ook organiseer je af en toe interne of externe (kennis)bijeenkomsten.

Collega Joanne aan het woord:
Mijn dag begint met het begroeten van mijn collega’s, waarna ik met een kopje koffie installeer achter m’n laptop om mijn mailbox te checken. Voor vanochtend staat het nakijken van een offerte en het organiseren van een kennissessie voor mijn collega’s op het programma. Begin van de middag ontvang ik zakelijke gasten op kantoor en verzet ik wat afspraken in de agenda’s van teamleden. Hoe de middag verder verloopt, is altijd een verrassing. Soms maak ik een vergaderzaal klaar voor een grote meeting of help ik een manager in de projectondersteuning.

‘Geen dag is hetzelfde’, dat maakt dit werk voor mij zo leuk. Prioriteiten stellen, flexibel kunnen schakelen en stressbestendigheid zijn eigenschappen die je nodig hebt om dit werk goed te kunnen doen.

Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde (secretariële of relevante andere), hbo-opleiding;
  • Je bent communicatief vaardig, hebt een klantvriendelijke, dienstverlenende instelling en bent stressbestendig;
  • Je bent minimaal 24-32 uur per week beschikbaar (in ieder geval de vrijdag).
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van het Engels is een pré.

Dit staat je te wachten

  • Een prettige, open en informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Werken voor een van de Beste Werkgevers van NL;
  • Deskundige collega’s die gericht zijn op een plezierige samenwerking;
  • 32 vakantiedagen, leren via de DWA-academy 2.0, een goede pensioenvoorziening, een fietsplan, elektrische leaseauto’s, gezonde smoothies en veel leuke uitjes.
  • Salarisrange voor deze functie ligt tussen € 1.870-€ 3.210 bruto per maand, uitgaande van een 40-urige werkweek. Afhankelijk van leeftijd en ervaring.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we doen het gewoon. DWA maakt duurzaamheid werkend. Als ingenieurs- en adviesbureau adviseren en ontwerpen we, maar zijn we er ook als het gebouw gestalte krijgt, als het in gebruik is. We durven te garanderen dat wat we bedenken ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA is koploper in de energietransitie, we spelen in de ‘Champions League’ als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 140 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld te verduurzamen.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Projectassistent(e) neem je contact op met Martine Boegheim (HR adviseur) op nummer 06-15165898. Website: www.dwa.nl

Ons inwerkprogramma is zorgvuldig samengesteld, wij wijzen jou graag de weg en begeleiden je in de projecten. Bij DWA krijg je een mentor en buddy toegewezen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Sollicitatieprocedure: de sluitingstermijn van deze vacature is 16 december 2021. Daarna volgt een kennismakingsgesprek en een tweede verdiepend gesprek, waarna bij wederzijdse klik er een arbeidsvoorwaardengesprek wordt gevoerd.
Go to Top